Το πρακτορείο μοντέλων της εταιρίας μας εδρεύει στο Ηράκλειο από το 2004 και καλύπτει διαφημιστικές ανάγκες σε όλους τους νομούς της Κρήτης και όχι μόνο. Σε συνεργασία πλέον με το Cristi Models Agency της κας Κρίστι Κρανά, διαθέτουμε αγόρια και κορίτσια, όπου με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούν να ανταποκριθούν σε τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ, επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, καθώς και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στο ευρύτερο πεδίο του θεάματος και της ομορφιάς. Για όλες τις παραπάνω ενέργειες, μέσω του special booking, υπάρχει και η δυνατότητα διάθεσης επώνυμων μοντέλων με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση.

Επίσης, διαθέτουμε ολοκληρωμένη ομάδα από φωτογράφους, stylists, hair stylist και make-up artist και μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε είδους φωτογράφιση σε όλους τους νομούς της Κρήτης, καθώς και να παρέχουμε studio φωτογράφισης με τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό.
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες ενός τόσο απαιτητικού χώρου, τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας μας προετοιμάζουν, εφιστούν την προσοχή και προφυλάσσουν τα αγόρια και τα κορίτσια που συνεργάζονται με το πρακτορείο μας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία book νέων μοντέλων.

Women

Men