Services

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Με μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της ψυχαγωγίας όπως τηλεοπτικές παραγωγές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, επιδείξεις μόδας, συνέδρια, σεμινάρια, εγκαίνια, εκθέσεις και special events, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης σε όλους τους νομούς της Κρήτης.

Αναλύοντας κάθε γεγονός ξεχωριστά, η στρατηγική μας βασίζετε σε τέσσερις βασικούς άξονες: 

-Σχεδιασμός                     -Προώθηση 
-Επιμέλεια                        -Εκτέλεση

Ο κάθε άξονας απαιτεί συγκεκριμένες ενέργειες, όπως για παράδειγμα: την εύρεση του κατάλληλου χώρου, την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, την εύρεση χορηγών, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας, την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης, την επιμέλεια της όλης διοργάνωσης, την εκτέλεση της κ.α. 

Όλες αυτές είναι υπηρεσίες για τις οποίες η εταιρεία μας και τα στελέχη της, με συνέπεια και υπευθυνότητα, εγγυώνται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα οποιουδήποτε απαιτητικού project.

Booking

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπεί επώνυμους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά σύνολα, καλύπτοντας οποιαδήποτε ψυχαγωγική εκδήλωση, διασφαλίζοντας παράλληλα τα καλλιτεχνικά και οικονομικά συμφέροντα κατά τρόπο αντικειμενικό και προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα.

– Καλλιτέχνες                             – Μουσικά συγκροτήματα  
– Ηθοποιούς                              – Θεατρικά σύνολα
– 
Παρουσιαστές                        – Μοντέλα  
– 
Χορευτές                                 – Χορευτικά συγκροτήματα  
– Dj’s                                          – Μάγους / Ζογκλέρ

Δίνοντας έμφαση στον τουρισμό του νησιού μας και με πολυετή πείρα στα folklore shows, διαθέτουμε ολοκληρωμένα folklore groups και ολιγομελή τοπικά συγκροτήματα τα οποία έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν σε μικρές ή μεγάλες τουριστικές μονάδες, κατά τρόπο αυθεντικό, όλη τη μουσική και χορευτική παράδοση του νησιού μας αλλά και της Ελλάδας.

Επίσης, υποστηρίζουμε και προωθούμε νέους ανθρώπους με ταλέντο, σε κάθε μορφή τέχνης, παρέχοντας όλα τα απαιτούμενα εφόδια ώστε να ξεκινήσουν μια σωστή επαγγελματική καριέρα

Modeling

Μέσω του πρακτορείου μοντέλων μας στο Ηράκλειο και σε συνεργασία με την Cristi Models της κας Κρίστι Κρανά, διαθέτουμε αγόρια και κορίτσια, που με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούν να ανταποκριθούν σε τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ, επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, καθώς και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στο ευρύτερο πεδίο του θεάματος και της ομορφιάς.

Για όλες τις παραπάνω ενέργειες, μέσω του special booking, υπάρχει και η δυνατότητα διάθεσης επώνυμων μοντέλων με πανελλήνια αναγνώριση. 

Επίσης, έχοντας ολοκληρωμένη ομάδα από φωτογράφους, stylists, hair stylists και make-up artists, αναλαμβάνουμε οποιουδήποτε είδους φωτογράφιση σε όλους τους νομούς της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι). Επιπλέον, παρέχουμε studio φωτογράφισης με τον κατάλληλο εξοπλισμό για οποιοδήποτε project εσωτερικού χώρου.

Promotion

H διαφήμιση και η προώθηση είναι δυο τομείς όπου η εταιρία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Διαθέτοντας οργανωμένο τμήμα promotion, με κοπέλες συνεπείς και εμφανίσιμες, αναλαμβάνουμε με επιτυχία κάθε προωθητική ενέργεια προϊόντων ή υπηρεσιών, τόσο για επιχειρήσεις της Κρήτης, όσο και για επιχειρήσεις πανελλήνιας εμβέλειας, όπως:

– Διανομή έντυπων φυλλαδίων            – In store promotion
– Προώθηση τσιγάρων                          – Προώθηση ποτών 
– Special events                                     – Parties
– Εκθέσεις                                               
– Εγκαίνια  
– Σεμινάρια                                             – Δειγματισμούς

Η εταιρία μας διαθέτει επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης όπως:

– Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας     – Δημιουργία αφίσας
– Δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ       – Δημιουργία τηλεοπτικού σποτ
– Outdoor promotion                            – Συνεργείο αφισοκόλλησης 
– Διαχείριση social media                     – Εκτυπώσεις

Επίσης, η συνεργασία μας με τα εγκυρότερα μέσα επικοινωνίας σε κάθε πόλη της Κρήτης, μας δίνει τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για λογαριασμό των πελατών μας.

Casting

Η εταιρία μας διαθέτει τμήμα επιλογής ατόμων (τμήμα casting) για συμμετοχή σε τηλεοπτικά σίριαλ, διαφημιστικά σποτ, επιδείξεις μόδας, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις καθώς και σε πάσης φύσεως παραγωγές.

Διαθέτουμε άτομα πάσης ηλικίας και εμφάνισης που μπορούν να αντεπεξέλθουν επιτυχώς σε κάθε είδους τηλεοπτική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα που θα ζητηθεί.

Τα casting μπορούν να πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος