About Us

“Με εμπνευστή τον σκηνοθέτη και επί δεκαετιών επιχειρηματία στον τομέα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας Γεώργιο Ζαχ. Ασαργιωτάκη (bio), ο γιός του Γιώργος Γ. Ασαργιωτάκης, ιδρύει το 2004 την Cretanart Productions, με σκοπό να αξιοποιήσει όλο το καλλιτεχνικό αρχείο και την εμπειρία του πατέρα του”.

Η Cretanart Productions δραστηριοποιείται κυρίως στην Κρήτη και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του νησιού για οργανωμένη και πολύπλευρη ψυχαγωγία.

Με στόχο πάντα τη σωστή ψυχαγωγία του κοινού, η εταιρεία μας παρουσιάζει συνεχώς μεγάλες παραγωγές θεάματος, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς, έχει πραγματοποιήσει μεγάλες συναυλίες, φεστιβάλ, πολυάριθμες live εμφανίσεις καλλιτεχνών και ποικίλες εκδηλώσεις θεάματος, με τη συμμετοχή επώνυμων και καταξιωμένων επαγγελματιών από το χώρο της showbiz.

Με μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της ψυχαγωγίας, όπως τηλεοπτικές παραγωγές, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, επιδείξεις μόδας, συνέδρια, σεμινάρια, εγκαίνια, εκθέσεις και άλλα special events, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης, εκπροσωπώντας παράλληλα επώνυμους καλλιτέχνες, συγκροτήματα, ηθοποιούς, μοντέλα, παρουσιαστές κ.α. 

Μέσω του μοναδικού πρακτορείου μοντέλων που εδρεύει στην Κρήτη, η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο portfolio από αγόρια και κορίτσια, όπου με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό project, όπως: τηλεοπτικά σποτ, video clip, επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, δειγματισμούς κ.α. Παράλληλα, διαθέτοντας οργανωμένο τμήμα promotion, μπορούμε με συνέπεια να αναλάβουμε κάθε προωθητική ενέργεια προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς επίσης να παρέχουμε και υπηρεσίες casting, για την επιλογή και συμμετοχή ατόμων σε πάσης φύσεως παραγωγές.

Η Cretanart Productions διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα παραγωγής και διοργάνωσης του “Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς” και του “Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού”. Παραγωγές της εταιρείας μας είναι επίσης το “Akti Music Festival” το οποίο παρουσιάζει μουσικούς παραγωγούς και dj’s διεθνούς φήμης, οι εποχιακές επιδείξεις μόδας με τίτλο “Cretan Fashion Delight” και το “Greek Folklore Festival”, μία δίωρη μουσικοχορευτική παράσταση στην οποία παρουσιάζονται παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Μέσα από τις διάφορες παραγωγές, η εταιρεία μας ανακαλύπτει συνεχώς άτομα με ταλέντο και διάθεση για καλλιτεχνική δημιουργία. Τα άτομα αυτά τα προετοιμάζει, τα καθοδηγεί και στη συνέχεια τα προωθεί στο χώρο του θεάματος, με αποτέλεσμα πολλά από τα οποία να έχουν μέχρι σήμερα ακολουθήσει μία αξιόλογη επαγγελματική καριέρα. Επιπλέον, η εταιρεία μας εμπλουτίζει συνεχώς το μεγάλο αρχείο αποκλειστικής συνεργασίας που ήδη διαθέτει με αξιόλογους τοπικούς τραγουδιστές, έμπειρους μουσικούς, καταξιωμένους χορευτές και επαγγελματίες μοντέλα.

Τα στελέχη μας, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της ψυχαγωγίας, επεξεργάζονται και αξιοποιούν κάθε καινούρια και πρωτότυπη ιδέα, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και το θετικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Με απόλυτη διαφάνεια και φερεγγυότητα, εξασφαλίζουμε τα συμφέροντα των καλλιτεχνών και των επιχειρηματιών του κλάδου, επιβάλλοντας όρους έντιμης ανταγωνιστικότητας.

Συνέπεια, σεβασμός και αξιοπιστία είναι τα τρία βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας Cretanart Productions, γι’ αυτό άλλωστε πρωταγωνιστεί και πρωτοπορεί για 20 σχεδόν χρόνια στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η Cretanart Productions είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ).