Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται την Κυριακή 07/08, στο Island of Desire στο Ηράκλειο

Η Κατερίνα Λιόλιου, μια από τις πιο ταλαντούχες, ιδιαίτερες και εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική μουσική βιομηχανία, έρχεται την Κυριακή 07 Αυγούστου στο Island of Desire στο Ηράκλειο, παρέα με τον Up 9.29.

Η Κατερίνα Λίολιου, ξεκίνησε να παίζει μουσική σε ηλικία 10 ετών, παρακολουθώντας μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου. Μαζί με τους φίλους της δημιούργησε το συγκρότημα Chic ‘n’ Blues, με το οποίο εμφανίστηκε στο σχολικό φεστιβάλ μουσικής School Wave και στη συνέχεια σε μουσικές σκηνές της γενέτειράς της, τη Θεσσαλονίκη.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το «The Voice», το 2014, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Από τότε ξεκίνησε τα δισκογραφικά της βήματα, κυκλοφορώντας επιτυχημένα singles, όπως «Itan Ligo», «Τα Συνηθισμένα», «Μεγάλα Λόγια», «Story» και «Η Ψυχολογία Μου», ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει το τελευταίο διάστημα το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μη ρωτάς τους άλλους».

Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Θοδωρής Φέρρης.

Το 2022 κέρδισε, ως μέντορας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, την πρώτη θέση στην εκπομπή «Just The 2 Of Us» (Alpha) και ανέλαβε την παρουσίαση των παρασκηνίων στο «X Factor» (Mega).

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6971 539 300

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *