16.000 άτομα κατέκλυσαν το Παγκρήτιο στη μεγαλειώδη συναυλία του Πασχάλη Τερζή

Μεγαλειώδης ήταν η συναυλία του Πασχάλη Τερζή, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/09/2007 στο Παγκρήτιο Στάδιο, με πάνω από 16.000 άτομα να αποθεώνουν τον αγαπημένο ερμηνευτή στη μεγαλύτερη σε συμμετοχή συναυλία που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Μετά από 23 χρόνια ο Πασχάλης Τερζής, για πρώτη φορά στη Κρήτη έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες άτομα όπου παραβρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου να απολαύσουν ένα πραγματικά κορυφαίο πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε τραγούδια του ιδίου αλλά και άλλων καλλιτεχνών τα οποία όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια που μαζί τους έχουμε ερωτευτεί, έχουμε νοιώσει μεγάλες συγκινήσεις, τραγούδια σταθμό στην πορεία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, που άγγιξαν και συνεχίζουν να αγγίζουν κάθε ηλικία.

Η μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια συναυλία (3½ ωρών)  του καλοκαιριού έδωσε στο κοινό στιγμές μαγείας και τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από καλλιτεχνικής, όσο και από οργανωτικής άποψης.

Και αυτή η συναυλία ήταν μια παραγωγή της Cretan Art Productions, η οποία έκλεισε τον κύκλο των καλοκαιρινών συναυλιών με απόλυτη επιτυχία και σας υπόσχεστε ακόμη περισσότερα για την επόμενη σαιζόν.

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *