Στο κέντρο “Οι Κουρήτες” ο 31ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς

Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Οι Κουρήτες» στο Ηράκλειο, ο μεγάλος Τελικός του 31ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.

16 πανέμορφες κοπέλες απ’όλη την Κρήτη, διαγωνίζονται για την ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2009, σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, θέαμα και ομορφιά.

Οι φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2009 είναι: Επιτροπάκη Κάλλια, Κιαγιά Ρία, Άντριες Φλωρίνα, Μαθιουλομανωλάκη Μαρίζα, Κλήμη Σοφία και Σουρή Αντζέλικα ενώ για τον τίτλο της Miss Κρήτη 2009 και των δύο αναπληρωματικών θα διαγωνιστούν: Θεοδωράκη Νίκη, Φραγκιαδάκη Τίφανη, Βαθυλάκη Μελίνα, Μπουνάκη Στεφανία, Ντεμουρτζίδη Ελένη, Παπαγεωργίου Σούζι, Δαμβακεράκη Εμμανουέλα, Φιλοπούλου Όλγα, Τσαγκαράκη Μαρία και Γκογκιτίτζε Ιωάννα.

Την παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβει η Miss Κρήτη 2001 και Miss Υδρόγειος 2003 Λίλα Καρακιτσάκη.

Σε συνδυασμό με πολλούς ακόμα επώνυμους από τον καλλιτεχνικό χώρο αναμένεται μια μαγική βραδιά, η οποία θα πλαισιωθεί από εντυπωσιακά σκηνικά, εφέ και χορευτικά shows που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Τις χορογραφίες και την κινησιολογία των κοριτσιών έχει επιμεληθεί η Διεθνής ακαδημία χορού Yo Bailo και ο Μιχάλης Κασσαπάκης, τις φωτογραφίες η  Ζένια Δρόσου και ο Τάκης Δρόσος και την εικονοληψία ο Γιώργος Νιργιανάκης.

Οι 16 φιναλίστ θα εμφανιστούν με νυφικά Demetrios, με βραδινές τουαλέτες  Mara, με μαγιό από τα καταστήματα All Weather και με αθλητικές εμφανίσεις από τα Cosmos Sports. Τα χτενίσματα θα επιμεληθούν για μια ακόμη χρονιά τα Nicolas Expression & Nicolas Coiffure ενώ το μακιγιάζ το ινστιτούτο αισθητικής Belle Femme.

Χορηγοί της βραδιάς είναι η Προβολη Διαφημιστικη, το ξενοδοχείο Marin Dream και το ανθοπωλείο Μανόλια. Τη συνεργασία τους προσφέρουν επίσης οι εταιρίες: Unique Promotions, Planet Media, Peppermill, Ak Vibes, Art Fireworks και Aegean Wave.

Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι η εφημερίδα Πατρίς, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Music Club 105,8 και Kiss Fm 9,61, τα περιοδικά 18 Τριάντα, Fresh Magazine, Fresh Style και Best και ο διαδικτυακός κόμβος του Entercity.gr.

Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης είναι το Black Silk Casino.

Την εικόνα αλλά και την ατμόσφαιρα της βραδιάς, θα μεταφέρει σε κάθε σημείο της Κρήτης, η παγκρητια τηλεόραση CRETA.

Ώρα προσέλευσης κοινού 10 το βράδυ
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2810-301392

Την ευθύνη για την οργάνωση της παραγωγής έχει η Cretan Art Productions.  

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *