Ο Γιώργος Κακοσαίος για μία μοναδική βραδιά στο Kooba Seaside Experience

Ο Γιώργος Κακοσαίος, ο ταλαντούχος λαϊκός τραγουδιστής έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Kooba Seaside Experience στο Ηράκλειο, για να ερμηνεύσει live όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Κακοσαίος, αποτελεί τη χαρακτηριστική περίπτωση που το ‘’μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά’’. Από τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο, κληρονόμησε όχι μόνο την αισθαντική φωνή, την έκταση και το υπέροχο ηχόχρωμα της αλλά και την δυνατή παρουσία επί σκηνής. Αν και αποτελεί μία από τις τελευταίες προσθήκες της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχει καταφέρει από νωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις. Κι όχι επειδή είναι γιος του Γιάννη Πλούταρχου αλλά γιατί έχει ένα ταλέντο που δύσκολα περνά απαρατήρητο και το οποίο καλλιέργησε προκειμένου να το εξελίξει και δεν επαναπαύτηκε στη δύναμη του ονόματος της οικογένειάς του.

Ο Γιώργος Κακοσαίος ο οποίος ανήκει στην οικογένεια της Panik Live δεν είναι απλά τραγουδιστής αλλά και μουσικός. Παίζει άριστα κιθάρα ενώ ασχολείται και με τη σύνθεση και στιχουργία κι έχει γράψει τραγούδια μεταξύ άλλων και για τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο.

Μερικές από τις επιτυχίες του είναι: ‘’Ψέματα όλα’’, Έρωτας μοιάζει’’, “Μην της πείτε”, ‘’Είναι Χριστούγεννα γι αυτό’’, ‘’Η Μία’’, ‘’Ποια είναι αυτή’’, “Σάββατο Βράδυ”, “Κάνε μας τη χάρη” αλλά και το τελευταίο του τραγούδι “Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια”. Όλα του τα τραγούδια έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και έχουν τεράστια απήχηση ανεβαίνοντας στα ύψη των charts αλλά και των τάσεων στο youtube.

Ώρα έναρξης 20:00
Τηλ. Κρατήσεων: 6936 778800 – 6977 619139 – 6981 845641

Χορηγοί επικοινωνίας: Sfera 98.7, Politica 89.8, Σπορ fm 104.2, Derti 107.7

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!