Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται στο Κηποθέατρο

Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει άλλη χρονιά που να με έχει βρει πιο ανυπόμονη για λάιβ. Η ανυπομονησία μου αυτή δεν έχει να κάνει με την ματαιοδοξία της σκηνής (μόνο), αλλά κυρίως με κάτι που νιώθω ότι έλειψε σε όλους μας πάρα πολύ. Τη συνάντηση.

Επιθυμώ να συνδεθώ πάλι με τους φίλους μου πάνω στη σκηνή, να βρεθώ από κοντά με την ομάδα της Menta που οργανώνει τα λάιβ, να ταξιδέψουμε με τον Τάσο να οδηγεί, τη Σεμίνα δίπλα του να του μιλάει για να μην τον πάρει ο ύπνος, τον Αγαπητό να λέει τα “ιδιαίτερα” αστεία του, τη Μαρία να αγχώνεται για το αν θα έχουμε κόσμο προσπαθώντας (μάταια συνήθως) να μην αγχώσει κι εμένα, τον Δημήτρη ποτέ αγχωμένο και πάντα με ωραία κολόνια και την Ελένη μέσω των μέιλ να μας ενημερώνει τι ώρα να είμαστε και που για να πάρουμε το πλοίο ή το βαν.

Όλα αυτά βέβαια για να συναντήσουμε εσάς. Αλλιώς τίποτα από τα παραπάνω δε θα έχει νόημα. Θα σας δούμε σε νησιά, πλατείες και παραλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Ελπίζω να λάβουμε όσο πιο πολλά μέιλ γίνεται! Ανυπομονώ να μαστε παρέα ξανά! Καλό μας καλοκαίρι!

Μάρκος Χαϊδεμένος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις,  Άγγελος Αϊβάζης: κιθάρα, Παναγιώτης Κωστόπουλος: τύμπανα, Γιώργης Μουχτάρης: μπάσο, Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου: επιμέλεια φωτισμών, Αγαπητός Καταξάκης – Ηλίας Καρούμπαλης : επιμέλεια ήχου

Info: Μαρίζα Ρίζου – Τετάρτη 15 Ιουλίου / Κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”
Ώρα έναρξης 21:30 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€ – στην Είσοδο 15€
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Public – Ticketservises.gr

Χορηγοί: Minoan Lines – Cristi Academy – Kastella 
Χορηγοί επικοινωνίας: Music Club 105,8 – Kiss 9,61 – Alpha News 106,2 – Mikrofwno 

Διοργάνωση: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!