Ο “Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς” και ο “Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός” είναι δύο τηλεοπτικές παραγωγές της εταιρείας μας, οι οποίες πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια με τη συνεργασία τοπικών τηλεοπτικών σταθμών. Σκηνικά με οθόνες led, ειδικά εφφέ και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλουν σε ένα εντυπωσιακό και άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Στόχος μας, η δημιουργία νέων ψυχαγωγικών και κοινωνικών προγραμμάτων αλλά και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας στον τομέα των τηλεοπτικών παραγωγών. Σε συνεργασία με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την οργάνωση και εκτέλεση οποιουδήποτε τηλεοπτικού project.
Έχοντας ως σκοπό την προσφορά οργανωμένης και πολύπλευρης ψυχαγωγίας για το ευρύ κοινό, έχουμε διοργανώσει μεγάλες συναυλίες σε όλη την Κρήτη, σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους. Με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό που απαιτούν τέτοιου είδους διοργανώσεις, η εταιρεία μας έχει καταφέρει με απόλυτη επιτυχία να παρουσιάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, προσφέροντας ψυχαγωγία σε χιλιάδες θεατές. Για λογαριασμό δημόσιων ή ιδιωτικών φορέων και συλλόγων, μπορούμε με ασφάλεια και συνέπεια να αναλάβουμε την οργάνωση, επικοινωνία, επιμέλεια και εκτέλεση μίας μεγάλης συναυλίας, σε οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης.
Με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των συναυλιών, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη διοργάνωση οποιασδήποτε μουσικής εκδήλωσης, με τη συμμετοχή επώνυμων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το booking του καλλιτέχνη, η εύρεση του κατάλληλου χώρου, η επιλογή των συνεργατών (ήχος, φώτα κλπ.), η προώθηση της εκδήλωσης, η επιμέλεια της όλης διοργάνωσης καθώς και η εκτέλεση της, είναι υπηρεσίες για τις οποίες η εταιρεία μας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής της Ελλάδος, εκπροσωπούμε μεγάλους θεατρικούς θιάσους, παιδικές παραστάσεις, comedy show κ.α. Όπως όλες οι εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, έτσι και μια θεατρική παράσταση απαιτεί την εύρεση του κατάλληλου χώρου, την επιλογή των συνεργατών και τη δημιουργία του κατάλληλου πλάνου επικοινωνίας. Η επιμέλεια των παραστάσεων και η ορθή εκτέλεση όλων των απαιτούμενων ενεργειών είναι βασικά στοιχεία για τα οποία η εταιρία μας εγγυάται μια άρτια διοργάνωση, με στόχο την ικανοποίηση τόσο των παραγωγών όσο και των θεατών.
Με την πολυετή εμπειρία της διοργάνωσης του “Cretan Fashion Delight”, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση επιδείξεων μόδας με τη συμμετοχή επώνυμων και καταξιωμένων μοντέλων, είτε για λογαριασμό κάποιας τοπικής επιχείρησης, είτε για λογαριασμό κάποιου μεγάλου οίκου μόδας ή σχεδιαστή. Η εταιρεία μας, μέσω του πρακτορείου της αλλά και της συνεργασίας της με το Cristi Models Agency, διαθέτει επαγγελματίες μοντέλα, κορίτσια και αγόρια, όπου με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια ή να συμμετάσχουν μεμονωμένα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με τη μόδα, την αισθητική και την ομορφιά.
Τα εγκαίνια μιας νέας επιχείρησης πραγματοποιούνται με σκοπό την άμεση προβολή της στο ευρύ κοινό και την ανάδειξη των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσδιορίζουν την δραστηριότητα και την ταυτότητα της. Είναι πολύ σημαντικό η πρώτη εικόνα να προβάλει στοιχεία βασικά για το επιχειρείν όπως: σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αξιοπιστία, συνέπεια κ.α. Για το λόγο αυτό, η άρτια διοργάνωση και η υψηλής ποιότητας παροχών, σε συνδυασμό με πρωτότυπες ιδέες ψυχαγωγίας, είναι αυτά που θα αφήσουν την καλύτερη εντύπωση και ανάμνηση στους καλεσμένους. Όσον αφορά τη διοργάνωση εκθέσεων, εκτός από τις παραπάνω προϋποθέσεις, η επιτυχία καθορίζεται επίσης από την επιλογή του χώρου, την επικοινωνία, την καινοτομία και τον επαγγελματισμό. Συγχρόνως, τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας μας παρέχουν ιδιαίτερες ιδέες και προτάσεις αναλαμβάνοντας παράλληλα την άρτια διοργάνωση, επιμέλεια και εκτέλεση της εκδήλωσης.
Η εταιρία μας παρουσιάζει συνεχώς μεγάλες συναυλίες ανοικτού χώρου, live εμφανίσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή επωνύμων παρουσιαστών, μοντέλων και ηθοποιών. Ειδικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται επίσης με τη συμμετοχή χορευτών, μάγων, κωμικών, ζογκλέρ κ.α. Η εταιρία μας έχει δυνατότητα να διοργανώσει οποιαδήποτε εκδήλωση ψυχαγωγικού ή κοινωνικού χαρακτήρα και να παρέχει μεμονωμένες υπηρεσίες στον τομέα αυτό, παρέχοντας πρωτότυπες ιδέες για τις ανάγκες ενός επιτυχημένου event.
H διαφήμιση και η προώθηση είναι δυο τομείς όπου η εταιρία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.  Διαθέτοντας οργανωμένο τμήμα promotion, με κοπέλες συνεπείς και εμφανίσιμες, αναλαμβάνουμε με επιτυχία κάθε προωθητική ενέργεια προϊόντων ή υπηρεσιών, τόσο για επιχειρήσεις της Κρήτης, όσο και για επιχειρήσεις πανελλήνιας εμβέλειας.
Με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των συναυλιών, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη διοργάνωση οποιασδήποτε μουσικής εκδήλωσης, με τη συμμετοχή επώνυμων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Το booking του καλλιτέχνη, η εύρεση του κατάλληλου χώρου, η επιλογή των συνεργατών (ήχος, φώτα κλπ.), η προώθηση της εκδήλωσης, η επιμέλεια της όλης διοργάνωσης καθώς και η εκτέλεση της, είναι υπηρεσίες για τις οποίες η εταιρεία μας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.