To Σάββατο 04 Δεκεμβρίου ο διαγωνισμός Miss Κρήτη 2010

To Σάββατο 04 Δεκεμβρίου στο κέντρο «ΦΑΡΟΣ» στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του 32ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2010.

Στην επιτροπή θα βρεθούν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των πανελληνίων καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης, η Miss Κρήτη 2006 Ελευθερία Σωκιανού και η Α΄ Aναπλ. Miss Κρήτη 2004 & Super Star 2009 Χρύσα Δρακάκη. Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου.

Οι 14 φιναλίστ θα εμφανιστούν με βραδινές τουαλέτες από το κατάστημα Mara, με μαγιό από τα καταστήματα All Weather ενώ τα χτενίσματα θα επιμεληθούν τα κομμωτήρια Nicolas και το μακιγιάζ τα ΙΕΚ Μorfi & Kepansi.

Mέγας χορηγός της βραδιάς είναι τα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος Slimway τα οποία φρόντισαν τα σώματα των φιναλίστ ενώ τις χορογραφίες και την κινησιοτεχνία των κοριτσιών επιμελείται η διεθνής ακαδημία χορού Yo Bailo dance club.

Τη συνεργασία τους προσφέρουν επίσης οι εταιρίες Unique promotions, Planet Media, AK Vibes, το Marin Dream Hotel και το studio Manioros. Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι η εφημερίδα Πατρίς, ο Υδρόγειος 106,9, τα περιοδικά 18 Τριάντα, Best και Dio, ο διαδικτυακός κόμβος του entercity.gr και το e-walk.gr.

Τον διαγωνισμό θα μεταδόσει η παγκρήτια τηλεόραση CRETA.

Παραγωγή: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *