40 Χρόνια Παγκρήτια Καλλιστεία! Ξεκίνησε ο επετειακός 40ος Διαγωνισμός

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου 1979 όταν πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο τα πρώτα Παγκρήτια Καλλιστεία. Και ήταν πράγματι η Κρήτη, η πρώτη περιφέρεια που τόλμησε ένα τόσο πρωτοποριακό για την εποχή εκείνη εγχείρημα, δίνοντας το έναυσμα διοργάνωσης καλλιστείων και σε άλλες περιοχές την Ελλάδας!

Σήμερα, 40 χρόνια μετά, τα Παγκρήτια Καλλιστεία συνεχίζουν να προβάλουν και να αναδεικνύουν την κρητική γυναικεία ομορφιά σε όλο τον κόσμο.

Με αρκετές επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, τα Παγκρήτια Καλλιστεία έχουν καθιερωθεί ως ο πλέον μεγαλύτερος περιφερειακός θεσμός ομορφιάς της χώρας μας.

Πέραν από τη μεγάλη προβολή που προσφέρει ο διαγωνισμός, οι φιναλίστ που κάθε χρόνο επιλέγονται να συμμετάσχουν, αποκτούν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συνείδηση, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα καριέρα τους.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία παραγωγής προσκαλεί κοπέλες από 16 έως 26 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στον επετειακό 40ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, να ζήσουν την εμπειρία και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της λάμψης, της ομορφιάς και του θεάματος.

Η προετοιμασία των φιναλίστ, οι οποίες θα επιλεγούν μέσα από τη διαδικασία του casting, θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου με μαθήματα κινησιοτεχνίας, φωτογραφίας και επαγγελματικής συμπεριφοράς από την Cristi Academy και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο, όπου στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2019.

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο 2810-334506. 

Παραγωγή: Cretanart Productions    

Μοιραστείτε το!