15ος Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός, ο μεγάλος τελικός

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος Τελικός του 15ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού, στο Milk & Sugar στο Ηράκλειο.

Μετά από την προκριματική διαδικασία ξεχώρισαν δεκαοχτώ υποψήφιοι οι οποίοι θα διαγωνισθούν στον τελικό (Κουβίδης Νίκος, Μάνου Μαρίνα, Παπαδάκης Χαράλαμπος, Κοκαράκη Μαρία, Καλοτίνης Θεόδωρος, Πρατοπούλου Γεωργία, Λάγκεν Άρνελ, Μαυροπούλου Κατερίνα, Σπυριδάκης Γιώργος, Μποτωνάκη Στέλλα, Παντελάκης Λεωνίδας, Κονοφάου Ισαβέλλα, Σεληνιωτάκης Φραγκίσκος, Κυριακάκη Δήμητρα, Στρατάκης Κυριάκος, Βέργνες Χριστίνα, Γρηγοριάν Γρηγόρης, Παπαδοπούλου Χριστίνα).

Μέσα από το διαγωνισμό οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία τραγουδώντας μπροστά σε κοινό, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους και βέβαια να διακριθούν.

Πολλοί από τους διακριθέντες και μη προηγούμενων ετών εργάζονται σήμερα σε νυχτερινές επιχειρήσεις σε όλη την Κρήτη, ενώ κάποιοι έχουν καταξιωθεί και κάνουν πανελλήνια καριέρα.

Αυτοί που θα διακριθούν και όσοι από τους συμμετέχοντες θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τραγούδι θα έχουν την υποστήριξη της Cretanart Productions.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Μαριλή Σωτηράκη.

Χορηγός επικοινωνίας: MY TV
Είσοδος με ποτό 15 ευρώ
Ώρα έναρξης 9 το βράδυ

Παραγωγή: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!