14ος Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός, με τον Γιώργο Μάη ο μεγάλος Τελικός

Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος Τελικός του 14ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού, στο κέντρο ΑΝΟΔΟΣ στο Ηράκλειο.

Μετά από την προκριματική διαδικασία ξεχώρισαν δεκαέξι υποψήφιοι, οι οποίοι θα διαγωνισθούν στον τελικό (Αλεξάκης Μιχάλης, Νότη Άντζελα, Χριστιανάκης Γιάννης, Καραβασίλη Ελισάβετ, Πατραμάνης Κώστας, Δένδια Κατερίνα, Περάκης Κώστας, Καφούση Κρίστυ, Ανάπας Γιάννης, Μανωλά Βάσω, Μυλωνάκης Γιάννης, Μπουμπάκη Κατερίνα, Σηφάκης Γιώργος, Πάτρα Δανάη, Χανδράκης Γιώργος, Τριγώνη Μαρία).

Μέσα από τον διαγωνισμό πολλοί νέοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία τραγουδώντας μπροστά σε κοινό και τηλεοπτικές κάμερες, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους και βέβαια να διεκδικήσουν μια διάκριση. Πολλοί από τους διακριθέντες προηγούμενων διαγωνισμών εργάζονται σήμερα ως επαγγελματίες τραγουδιστές.

Ένας από τους παλιούς διακριθέντες είναι και ο Γιώργος Μάης, ο οποίος το 1998 κατέκτησε το 1ο Βραβείο στον 4ο Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό.

Σήμερα, είναι ένας από τους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες με αξιόλογη δισκογραφική δουλειά και ήδη εμφανίζεται με επιτυχία σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Πολλά από τα τραγούδια του έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και ακούγονται σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μάης θα παραβρεθεί τη Δευτέρα στον μεγάλο τελικό του 14ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού όπου εκτός των άλλων θα του απονεμηθεί τιμητική πλακέτα. 

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Λίλα Καρακιτσάκη, ενώ για άλλη μια χρονιά η τηλεόραση της ΚΡΗΤΗ TV θα καλύψει και θα μεταδώσει την εκδήλωση.

Ώρα έναρξης 9 το βράδυ
Τηλ. Κρατήσεων 2810-301392

Παραγωγή: Cretan Art Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *