Το απόλυτο Ιταλικό Bel Canto με τους The Italian Tenors έρχεται στο Ηράκλειο

Το απόλυτο Ιταλικό  Bel Canto με τους The Italian Tenors έρχεται την Παρασκευή 20 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο.

Μετά το sold out του 2019 στην Αθήνα, οι Ιταλοί Τενόροι έρχονται  στην Κρήτη για δύο καλοκαιρινές  βραδιές σε Ηράκλειο και Χανιά, γεμάτες  ιταλικά τραγούδια και γνωστές άριες.  

Ζήστε ένα ταξίδι στην Ιταλία μέσα από τα τραγούδια τους, ερμηνευμένα από τρεις τενόρους του σήμερα, που έρχονται να μας υπενθυμίσουν να ζούμε τη ζωή όπως έρχεται! Ζήτω η Ζωή! Viva La Vita !

Μετά από εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλύτερους ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, ο Luca Sala και ο Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες  όπερες καθώς και τις  επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου. Τρεις Τενόροι  τραγουδούν μαζί το «Caruso» του Lucio Dala, το «Con Te Partiro» του  Andrea Boccelli, διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες όπως το «Gloria» και το «Mamma Maria» και τα συνδυάζουν  με τις ωραιότερες  άριες από τις διάσημες  όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κάνει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα  μέχρι το Κολοσσαίο.

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν μια γέφυρα ώστε να συνδέσουν την ποπ μουσική και την κλασική και έχουν καταφέρει να ερμηνεύσουν τα μεγάλα ιταλικά ποπ τραγούδια δίπλα στις διάσημες άριες της όπερας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στις οποίες αποθεώθηκαν

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Τα τραγούδια μας είναι ένα ταξίδι στη χώρα μας, στις ομορφιές της και στις αντιφάσεις της. Γι’ αυτό το Viva la Vita είναι το σύνθημά μας! Και αγαπάμε τη ζωή, όπως έρχεται: όμορφη, συναρπαστική, τρυφερή, προκλητική, εκπληκτική, υπέροχη, ρομαντική. Αυτή είναι η Ιταλία, αυτή είναι η μουσική μας..»

Προπώληση: online  www.ticketservices.gr – τηλεφωνικά: 2107234567 και σε όλα τα καταστήματα Public

Διοργάνωση: Intershow

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *