Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με την Ελένη Χατζίδου στον Κήπο των Αισθήσεων

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κήπος των Αισθήσεων στο Ηράκλειο υποδέχεται την εκρηκτική Ελένη Χατζίδου και μας προσκαλεί σε ένα ξεσηκωτικό μουσικό ρεβεγιόν με όλες τις επιτυχίες της και ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα! Μαζί της ο Νίκος Δελιδάκης.

Η Ελένη Χατζίδου, μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον με πολύ μουσική και τραγούδι – ο πατέρας της είναι ρεμπέτης τραγουδιστής – η πορεία της αυτή ήταν αναπόφευκτη. Με σταθερά βήματα κατάφερε να αναδειχθεί στο χώρο και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η συνεργασία της και οι εμφανίσεις με τον Παντελή Παντελίδη της έφερε το τραγούδι-επιτυχία, « Χειρότερα», σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Η συνέχεια ήταν ακόμη μεγαλύτερη καθώς η συνεργασία της με το Φοίβο με το τραγούδι «Άποψή μου», την καθιέρωσαν τόσο στα ραδιοφωνικά Airplays όσο και στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
Από τότε η μία επιτυχία διαδέχτηκε την άλλη καθώς όλα τα singles της, «Δε θα σε περιμένω», «Άποψή μου», «Τώρα Μπορώ», «Είσαι όλη η ζωή μου», «Εμμονή» γνώρισαν τεράστια επιτυχία τόσο στο επίσημο IFPI Air Play Chart όσο και στο YouTube!

Τον Ιούνιο του 2016 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκο της Ελένης με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες. Η συνέχεια έφερε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, τα τραγούδια «Εγώ θα βγω», «Τα Χειρότερα 2018», «Σωστά και Λάθη», «Η Μικρή Ελένη», το remake της «Αχαριστίας» σε μουσική και στίχους του Φοίβου, «Δε θα πας πιο πέρα», «Τρέμω Ολόκληρη» ξεσήκωσαν το κοινό που τα αγάπησε από το πρώτο άκουσμα. Το τελευταίο της single τιτλοφορείται «Μία και μοναδική»!

Η Ελένη έχει ήδη φανατικούς φίλους που την ακολουθούν σε κάθε της εμφάνιση όπου πραγματικά επικρατεί πανικός και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο!

Το Καλοκαίρι του 2020, η Ελένη κάνει το πρώτο της βήμα στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας, ως κεντρική παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open “Καλοκαίρι #Not”, ενώ τη φετινή χρονιά μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Star Channel “Breakfast @ Star”.

Τηλ. Κρατήσεων 2810 287875
Doors Open 23:00

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *