Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Νίκο Απέργη στις Αναδρομές Live

Μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, με τη μοναδική Μελίνα Ασλανίδου να επιστρέφει στο Ηράκλειο και τις “Αναδρομές Live”, αυτή τη φορά παρέα με τον Νίκο Απέργη! Μία συνεργασία έκπληξη, που θα βάλει φωτιά στην τελευταία νύχτα του χρόνου και στο πρώτο ξημέρωμα της νέας χρονιάς.

Η αγαπημένη και αισθαντική Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμη ένα βράδυ, θα μας ταξιδέψει μέσα από τις μεγάλες της επιτυχίες, παρασύροντας μας σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα, ενώ ο Νίκος Απέργης που έχει ήδη ξεχωρίσει με τα δικά του ιδιαίτερα κομμάτια, θα δώσει τη δική του νότα στη βραδιά. 

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχει ταυτότητα και ήχο από αγαπημένα τραγούδια και οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν τις πρώτες ώρες του 2020, ξεχωριστές. 

Μαζί τους, μία εξαιρετική ορχήστρα, ο Γιάννης Λιδάκης και η Εμμανουέλα Μανιδάκη, ο Δημήτρης Ρόκκος και η Ελένη Δελιχρήστου, σε ένα πρόγραμμα με κέφι και εορταστική διάθεση, σχεδιασμένο ειδικά γι’ αυτή την ιδιαίτερη νύχτα, με σκοπό το κοινό του Ηρακλείου να διασκεδάσει μέχρι τις πρωινές ώρες. 

Τηλ. Κρατήσεων: 2810 234 074

Χορηγοί επικοινωνίας: Music Club 105.8, Alpha News 106.2, Kiss 9.61, Creta24.gr
Τηλεοπτικός Χορηγός: Τηλεόραση Creta

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *