Οι Μπλε unplugged στο Manitu sunset bliss

Οι ΜΠΛΕ για μία και μοναδική εμφάνιση στο Manitu Sunset Bliss στο Ηράκλειο, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 μετά τις 10 το βράδυ!

Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε της εμφάνιση!

Mε επτά albums και ένα διπλό best off στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ακούστε live αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”… και πολλά ακόμη με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που έχετε συνηθίσει.

Επίσης θα ακουστούν: η πρόσφατη επιτυχία τους «Σ’ αγάπησα κρυφά» https://www.youtube.com/watch?v=r6dAenmCYts  αλλά συνάμα και το τελευταίο εξαιρετικό single με τίτλο “Ούτε μαζί, ούτε μακριά”  https://www.youtube.com/watch?v=TT1V1Nll7zc (στο οποίο συμμετέχει ο Georges Perin),  σε μουσική και επιμέλεια παραγωγής του ιδρυτή των ΜΠΛΕ, Γιώργου Παπαποστόλου και σε στίχους, όπως πάντα, του Γιώργου Παρώδη (ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη και τις τόσο όμορφες αλλά συχνά υπερβολικά δύσκολες και περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις).

Ο ήχος αλλάζει και η Τζώρτζια μαζί με τον Διαμαντή Καραγιαννακίδη στα πλήκτρα και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, παρουσιάζουν ένα πιο εσωτερικό, ξεχωριστό unplugged live.

Μην το χάσετε!

Τηλέφωνο κρατήσεων 6971 539300
Χορηγός επικοινωνίας: Up 92.9

Οργάνωση Παραγωγής: 360o Entertainment   

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *