Με τον Γιώργο Σαμπάνη το πρώτο μεγάλο event για το εντυπωσιακό Louvro στο Ρέθυμνο

Το Louvro the Club άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 1η Ιουλίου και προετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο του event, με τον Γιώργο Σαμπάνη να ανεβαίνει on stage την ερχόμενη Πέμπτη 07 Ιουλίου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, έρχεται παρέα με όλο του το επιτελείο για να ερμηνεύσει live όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό ηχοφωτιστικό περιβάλλον του μαγαζιού, αναμένεται να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης στους θαμώνες που θα παραβρεθούν.

Το πολυσυζητημένο club που ήρθε για να βάλει «φωτιά» στη νυχτερινή ζωή της πόλης και ολόκληρου του νησιού και θα ανατρέψει τη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου!

Ένα club με όνομα και αρχιτεκτονική εμπνευσμένα από το κομψοτέχνημα του Παρισίου, ένας ολοκαίνουργιος χώρος , ένα project πολυδιάστατο, πλουραλιστικό, με νέες ιδέες, διαφορετικές μουσικές και σπουδαία events!

Ένα ολοκληρωμένο και κυρίως ανανεωμένο πακέτο νυχτερινής διασκέδασης, έτοιμο να ανταποκριθεί στην προσμονή αλλά και τις απαιτήσεις όλων εκείνων που εκτιμούν και επιζητούν την ποιοτική νυχτερινή διασκέδαση, με την υπογραφή τεσσάρων ανθρώπων που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα στο κεφάλαιο «έξοδος» στο Ρέθυμνο.

Το Louvro σας περιμένει στο πρώτο του μεγάλο event!

Opening Act: KONI

Για κρατήσεις: 6980-877493
Χορηγός επικοινωνίας: Δρόμος 89.8

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *