Η Nafsica unplugged στο Manitu sunset bliss

To Manitu sunset bliss στην παραλιακή Ηρακλείου παρουσιάζει την Nafsica unplugged, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Η Ναυσικά έγινε γνωστή στον χώρο της μουσικής όταν ήταν μόλις 10 χρόνων. Όταν η τηλεόραση την «ανακάλυψε», σε μια συναυλία του μουσικού της σχολείου, η Ναυσικά έγινε αμέσως στόχος της Universal.

Το πρώτο της cd, με τίτλο «Ναυσικά», σε στίχους και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2001 και έφτασε στα top 20 τραγούδια της λίστας των μουσικών επιτυχιών.

Από τότε η Ναυσικά εργάστηκε σκληρά, κάνοντας μαθήματα πιάνου, χορού και υποκριτικής. Έχει ταξιδέψει πολύ και συνεργάστηκε με πολύ επιτυχημένους επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, όπως ο Walter Affanasief, ο παραγωγός του μουσικού θέματος του Τιτανικού (“My Heart Will Go On”) και των περισσότερων τραγουδιών της Maria Carey.

Πήρε μαθήματα φωνητικής από την Lis Lewis (καθηγήτρια της Britney Spears και των Backstreet Boys) στο Los Angeles, καθώς και από τον William Riley, καθηγητή φωνητικής της Celine Dion.

Η Ναυσικά ζει, από 16 χρόνων, μόνιμα, στη Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο BMCC με πτυχίο θεάτρου και μουσικής. Γράφει τα δικά της τραγούδια και συνεργάζεται με κορυφαίους μουσικούς. Συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις και έχει πάρει βραβεία, για τραγούδια της, σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς, όπως το κορυφαίο μουσικό περιοδικό Billboard. Έχει γράψει την μουσική (film scoring) για την ταινία “Are You For Great Sex?” της Cynthia Hsiung και αναδείχτηκε κορυφαία pop τραγουδίστρια, για τον μήνα «Οκτώβριος 2012», από το μουσικό περιοδικό StarCentral.

Συμμετείχε, το 2007, στην ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία», τραγουδώντας το μουσικό θέμα, με τίτλο «Ένα σπασμένο φτερό», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Γρίτση, που είχε μεγάλη επιτυχία στα μουσικά charts.

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *