Απόψε το βράδυ ο 13ος Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός

Σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στο Vanilla Live, θα πραγματοποιηθεί για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά o Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός.

Ένας διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κρήτης.

Μέσα από τον διαγωνισμό πολλοί νέοι έχουν την ευκαιρία να, ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία τραγουδώντας μπροστά σε κοινό, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους και βέβαια να διεκδικήσουν μια διάκριση. Πολλοί από τους διακριθέντες προηγούμενων διαγωνισμών εργάζονται σήμερα ως επαγγελματίες τραγουδιστές.

Όπως και κάθε χρονιά, αρχικά στον διαγωνισμό είχαμε ένα μεγάλο αριθμό συμμετοχών απ’ όλα τα σημεία της Κρήτης.

Μετά από την προκριματική διαδικασία ξεχώρισαν δεκαέξι, οι οποίοι θα διαγωνισθούν απόψε στον τελικό (Μυγδάλιου Ερατώ, Καβρού Ανθή, Σαπουτζάκης Ιωάννης, Βασιλάκη Μαρία, Καλογιαννάκη Κωνσταντίνα, Βλαστός Παντελής, Πιτσικάκη Αγγελική, Μαρκοπούλου Ελίνα, Σφακιανάκης Νεκτάριος, Ρώμα Γιολάντα, Αλεξίου Βάλια, Ξυπάκης Νίκος, Παυλάκη Ειρήνη, Τορνεσάκη Ειρήνη, Κουτρούλης Νίκος, Ζουγανέλη Αλεξάνδρα).

Οι τρεις υποψήφιοι που θα διακριθούν αλλά και όσοι από τους συμμετέχοντες του τελικού θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τραγούδι, θα έχουν την υποστήριξη της Cretan Art Productions.

Για άλλη μια χρονιά, η Κρήτη Tv θα μεταδώσει και θα μεταφέρει την εικόνα και την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης σε κάθε σημείο της Κρήτης

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και την παρουσίαση θα κάνει η Λίλα Καρακιτσάκη.

Παραγωγή: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *