Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο 34ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς

13 κοπέλες απ’όλη την Κρήτη διαγωνίζονται για τους επίζηλους τίτλους στον μεγάλο τελικό του 34ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Desire café disco restaurant στο Ηράκλειο.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Miss Κρήτη 2009, Β’ Star Ελλάς 2010 & Miss Globe Cosmopolitan 2011 Μαρία Τσαγκαράκη ενώ ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι όπως κάθε χρόνο ο πρόεδρος των πανελληνίων καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης και η κα. Κρίστι Κρανά, διευθύντρια των σχολών Cristi Academy η οποία ετοιμάζετε να ξεκινήσει τη νέα της σχολή στο Ηράκλειο.

Οι 13 φιναλίστ θα εμφανιστούν με νυφικά από τον οίκο Λαμπράκης, με βραδινά φορέματα της εταιρείας Tatu Fashion από τα καταστήματα Ανατολή, με μαγιό από τα καταστήματα Planet lingerie & FMS stores και με υποδήματα από τα καταστήματα Avenue. Τα χτενίσματα των κοριτσιών θα επιμεληθούν τα κομμωτήρια GP του Γιώργου Πάσσου που είναι ο μέγας χορηγός του διαγωνισμού, το μακιγιάζ το κέντρο ομορφιάς Belle Femme της κας Μάριαν Σφακιανάκη ενώ τα νύχια τους θα φροντίσει το Peggy Sage. Την κινησιοτεχνία των κοριτσιών έχει επιμεληθεί η Cristi Academy, τις χορογραφίες η Steps Dance Academy, τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης και την εικονοληψία ο Γιώργος Νιργιανάκης.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το φυσικό επιτραπέζιο νερό Σεληνάρι, τα S/M Χαλκιαδάκης, τα προϊόντα Kyana και η Kristalwave, το Astoria Capsis Hotel, η Πυρεξέλιξη, η GKWedesign, το Round Travel, τα φροντιστήρια Μερτζάνη-Ψαλτάκης, το Αρενάρια Wedding, τα καταστήματα Κοντογιάννης & Wall, το Mediashop, η Deco Παναγιωτίδης, η Art Fireworks και το Prince of lillies hotel.

Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι ο Υδρόγειος 106,9, τo Love Radio Κρήτης 102.8, ο Party 103.1, o Maxfm 100.2, ο Ήχος fm 94.2, o Team fm 102, o Melody 98.7, o Ερωτόκριτος 87.9, ο Madness 95, o Melody 88, o Style 100 και οι διαδικτυακοί κόμβοι Entercity.gr και Creteout.gr.

Την εικόνα αλλά και την ατμόσφαιρα της βραδιάς θα μεταφέρει σε κάθε σημείο της Κρήτης η ΚΡΗΤΗ TV.

Παραγωγή: Cretanart Productions

www.misskriti.com

Μοιραστείτε το!