Την Παρασκευή 03/11 ο τελικός του 12ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2006 ο Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός.

Τα χρόνια που πέρασαν καθιέρωσαν τον διαγωνισμό σαν τον κορυφαίο καλλιτεχνικό θεσμό του νησιού μας με πανελλήνια αναγνώριση.

Η Κρήτη συνεχίζει σήμερα μια μακροχρόνια μουσική παράδοση, αναδεικνύοντας μεγάλα ονόματα που με την παρουσία τους λάμπρυναν τον ελληνικό μουσικό χώρο.

Σήμερα που η νεολαία μας έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά θετικούς πνευματικούς προσανατολισμούς, η μουσική είναι ένας δρόμος με φωτεινό ορίζοντα, ένας δρόμος που μπορεί να οδηγήσει τους νέους μας μακριά από επικίνδυνες προκλήσεις.

Όπως κάθε χρόνο, αρχικά στον διαγωνισμό είχαμε ένα μεγάλο αριθμό συμμετοχών από όλα τα σημεία της Κρήτης όπου σε δύο προκριματικές διαδικασίες ξεχώρισαν 18 νέοι και νέες που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την βραδιά του τελικού.           

Αυτοί που θα διακριθούν και όσοι από τους συμμετέχοντες του τελικού θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τραγούδι, θα έχουν την υποστήριξη της Cretan Art Productions.

Πολλοί από τους διακριθέντες προηγούμενων διαγωνισμών έχουν μια αξιόλογη επαγγελματική καριέρα, εργαζόμενοι σε διάφορους χώρους ψυχαγωγίας του νησιού μας και όχι μόνο.

Η Κρήτη TV, με το άριστο ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνική υποδομή που διαθέτει, στηρίζει, προβάλλει και δίνει κύρος στον διαγωνισμό και όπως κάθε χρόνο, θα μεταφέρει την εικόνα και την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης σε κάθε σημείο της Κρήτης, ώστε χιλιάδες τηλεθεατές να μπορέσουν να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά.

Μια βραδιά που θα έχει πρωτότυπο ντεκόρ, φωτιστικά και ηχητικά εφφέ μετατρέποντας την αίθουσα του κέντρου «Οι Κουρήτες» σε φεστιβαλικό χώρο.

Παρουσιάστρια και οικοδέσποινα του τελικού θα είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με λαϊκό πρόγραμμα από τον Γιώργο Γερολυμάτο. 

Παραγωγή: Cretan Art Productions

Μοιραστείτε το!