Την επόμενη Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου, ο μεγάλος τελικός του 39ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς

Η ιστορία συνεχίζεται, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 39ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς έχει ξεκινήσει!

Έτσι λοιπόν, την επόμενη Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο Αστόρια ο Μεγάλος Τελικός των Παγκρήτιων Καλλιστείων για το 2018, ο οποίος θα μεταδοθεί Ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, στις 10 το βράδυ. Η οικοδέσποινα της βραδιάς για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα είναι η Β ‘Αναπλ. Μις Κρήτη 2013 & παρουσιάστρια Ιωάννα Μάλεσκου!

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη, οι οποίες θα διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους της Μις Κρήτης, των δυο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2018, στην πιο λαμπρή βραδιά της χρονιάς! Να τονίσουμε πως το κοινό μπορεί και φέτος να συμμετέχει ενεργά στο διαγωνισμό αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίζει την αγαπημένη του φιναλίστ.

Η συνεχής αναβάθμιση του θεσμού προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ η εταιρεία παραγωγής δίνει το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά μια ζωντανή παραγωγή υψηλού επιπέδου και να ζήσει έντονες στιγμές ενθουσιασμού, χαράς και συγκίνησης!

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και η προπληρωμή των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο κινηματοθέατρο Αστόρια και στην Cristi Academy, με τις θέσεις ωστόσο λόγω του χώρου να είναι περιορισμένες.

Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με ρούχα casual από το κατάστημα Επιλογές, με μαγιό από τα FMS Stores, με βραδινά φορέματα από τα καταστήματα Nik Alec, με υποδήματα από τα καταστήματα Avenue, με κοσμήματα της αλυσίδας Croesus ενώ τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις φιναλίστ θα φροντίσει το Κοντογιάννης Fashion Store. Την αισθητική περιποίηση προσώπου και σώματος των κοριτσιών φροντίζει το ινστιτούτο La Beaute της Μικαέλας Λυπάκη, τo κομμωτήριo Zen θα επιμεληθεί τα χτενίσματα, το μακιγιάζ και η περιποίηση άκρων θα γίνει από το Maison De Beaute ενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσφέρει στις φιναλίστ το Opsis Clinical.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιοτεχνία των κοριτσιών επιμελείται για μια ακόμη χρονιά η Cristi Academy όπου είναι και ο ασημένιος χορηγός του διαγωνισμού ενώ τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Studio Design Center, τα S/M Χαλκιαδάκης, η Kristalwave, η εταιρεία Πυρεξέλιξη, το Roundtravel.gr, η εταιρεία Περράκης Grassp, το Φυτώριο Καρτέρου Στέλιος-Στέλλα, το εστιατόριο Kymata, το Veranda All Day Caf & Restaurant, το 626 All Day Lounge & City Garden, το Soho club, το Stylvie ενώ τις υπηρεσίες τους προσφέρουν επίσης οι: Andreadakis VIP Transfers, η εταιρεία Security C.S.G, η Matalliotakis Academy και ο Dj Νίκος Ρηγάκης.

Στο τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστηρίζουν: Ραδιο 9,84, Μουσικό κλαμπ 105,8, Kiss 9,61, Alpha News 106,2, Max 100,2, Ήχος 94,2, Άστρο 96,4, Άλφα 104,7, Dream 90,7, Sfera 98,7, Ράδιο Λασίθι 92,3, Madness 95, Melody 88, Style 100, Neakriti.gr, Rethemnos.gr, Fonien.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Olagiatogamo.gr, Fagi.gr, εφημερίδες Νέα Κρήτη και Αντίλαλος.

Η KYANA Professional Hair Products είναι για τρίτη διαδοχική χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς! Μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ο Διαγωνισμός υποστηρίζει και προβάλλει το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και η εκστρατεία “Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του μαστού” ενώ την στήριξή του στην εκδήλωση προσφέρει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα! 

Πληροφορίες Εκδήλωσης:
Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου l Κινηματοθέατρο Αστόρια
Ώρα προσέλευσης κοινού 21:00 – Ώρα έναρξης 22:00
Γενική είσοδος 15 ευρώ
Προπώληση: Κιν/θέατρο Αστόρια & Cristi Academy (Επιμενίδου 22)
Πληροφορίες: 2810 334506

Παραγωγή: Cretanart Productions

Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=aZQascokroQ
Facebook: https://www.facebook.com/misscrete
Instagram:https://www.instagram.com/misscrete/
Twitter:https://twitter.com/misskriticom

www.misskriti.com  

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *