«Τα τραγούδια τα Σμυρναϊκά» με τον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα “Ρυθμός”

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κρήτης που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου στη Ιερά Μονή της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας, συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια τα Σμυρναϊκά».

Μουσικά ταξίδια και θύμησες της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας, φερμένα στο σήμερα από την Ορχήστρα Ρυθμός, και τραγουδισμένα από τον κορυφαίο ερμηνευτή Παντελή Θαλασσινό. Μαζί του η Ελεάννα Βαρελά και ο Θάνος Ματζίλης.

Μια μουσική παράσταση που θυμίζει στο κοινό, από που προήλθαμε και ποιο είναι το πραγματικό «βιωματικό» μας dna. Γι’ αυτό λοιπόν το παρελθόν τραγουδούμε και γι’ αυτό διηγούμαστε τον ξεριζωμό, τον πόνο και την καταστροφή, αλλά συνάμα την ελπίδα, την προσμονή, την αλληλεγγύη και την αγάπη, αρετές που οφείλουμε να ταυτίζουν τις γενιές μας.

Τα τραγούδια τα σμυρναίικα λοιπόν, τα τραγούδια της Μικρασίας, αλλά και τα δικά μας τραγούδια, τα πιο πρόσφατα, τα σημερινά τα οποία αναδύουν την επιρροή του τότε και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά και την ψυχή μας.

Tα τραγούδια τα σμυρναίικα, τα τραγούδια της Μικρασίας, τα τραγούδια μας!

Ώρα έναρξης 21:00

Η εκδήλωση πραγματοποιείτε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου και του Οργανισμού Πολιτισμού & Ανάπτυξης “Η Γκουβερνιώτισσα”.

Διοργάνωση: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!