Στέλιος Ρόκκος – Summer Tour 2014

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ο οποίος γεννήθηκε στην Λήμνο. Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα επαγγελματικά το 1984. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 18 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική. Αναμφίβολα, ο Στέλιος Ρόκκος έχει όλο το πακέτο για να χαρακτηρίζεται γνήσιος καλλιτέχνης και σταρ. Έχει απίστευτη ενέργεια και μοναδική επικοινωνία με το κοινό και αγγίζει την καρδιά του κοινού με την υπέροχη φωνή του και την εκπληκτική του ερμηνεία σε κάθε κομμάτι. Ξεσηκώνει τους πάντες με ροκ αλλά και ελαφρολαϊκούς ρυθμούς και μας ταξιδεύει με αισθαντικές μπαλάντες. Τα νέα παιδιά ταυτίζονται μαζί του και θαυμάζουν την επαναστατική του διάθεση ενώ παράλληλα οι μεγαλύτεροι ξεσηκώνονται μαζί του και ταυτίζονται με τα τραγούδια του. Σε κάθε εμφάνιση του επιβεβαιώνει το τεράστιο ταλέντο του και καταθέτει ακομπλεξάριστα την δική του ταυτότητα.

Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης και πολλοί άλλοι. Επίσης, το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με τον διεθνούς φήμης συνθέτη GoranBregovic σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Από το 2008 ο Στέλιος εμφανίζεται παρέα με το γιό του τον Δημήτρη στην κιθάρα, και 7 ακόμα σπουδαίους μουσικούς που τον πλαισιώνουν.

Μας καλεί όλους λοιπόν την Κυριακή 10 Αυγούστου, στο beachbarYOLO (πρώην παραλία Nammos στον Καρτερό) στο Ηράκλειο, για ένα μεγάλο party γεμάτο ενέργεια, κέφι και διασκέδαση.

Προπώληση εισιτηρίων γίνετε σε επιλεγμένα καταστήματα των S/MΧαλκιαδάκης (Θερίσου, Αλικαρνασσός, επιμελητήριο, παραλιακή), στα κομμωτήρια GP – Γιώργος Πάσσος (Αλικαρνασσός, Αρχιμήδους, 62 Μαρτύρων, ΤΕΙ), στο δισκοπωλείο Αεράκης και στο Islandclub.

Χορηγοί: Absolut, Sol, CristiAcademy, Islandclub, MinoanLines, BeerAcademy, b2bservicescoach και φροντιστήρια ξένων γλωσσών Μερτζάνη/Ψαλτάκης
Χορηγοί επικοινωνίας: Musicclub 105.8, Kiss 9.61, AlphaNews 106.2 και Φαγί.gr

Ώρα έναρξης 21:00 – Doorsopen 19:00
Προπώληση 10 ευρώ – Στην είσοδο 13 ευρώ

Διοργάνωση: Cretanart Productions / Πληροφορίες: 2810-334503  

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *