Ρεκόρ προσέλευσης για το Matala Festival 2016

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Matala Festival 2016, αφού χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό βρέθηκαν το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στην παραλία όπου έζησαν τα “Παιδιά των Λουλουδιών”. Η προσέλευση μάλιστα του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας για τα μέχρι τώρα δεδομένα του θεσμού.

Παρέες, οικογένειες, ζευγάρια, ηλικιωμένοι αλλά και μοναχικοί ταξιδιώτες, συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το συγκεκριμένο φεστιβάλ ενώνει όλο τους ανθρώπους χωρίς κανένα ίχνος διάκρισης.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης συμμετέχοντας στα παιχνίδια και στις ποικίλες δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, ενώ ξεφάντωσαν και διασκέδασαν με τα συνολικά 21 συγκροτήματα τα οποία περιλάμβανε φέτος το line up σε δύο διαφορετικά stage, ανάμεσα τους οι Koza Mostra, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οι Onirama, ο Tonis Sfinos, οι Dub Pistols και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το σκηνικό της θρυλικής παραλίας, προσέφεραν ένα μαγευτικό αποτέλεσμα για όλους τους επισκέπτες.

H Cretanart Productions ανέλαβε το line up, την επικοινωνία, το marketing και την εκτέλεση διοργάνωσης του φεστιβάλ.  

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *