Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς “Miss Κρήτη 2005”

Στο Vanilla live στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Κρήτη 2005.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Star Ελλάς 2004 Βάλια Κακούτη ενώ την τηλεοπτική κάλυψη θα αναλάβει η Κρήτη Tv.

Από το 2004, τα αποκλειστικά δικαιώματα εκτέλεσης και διοργάνωσης των Παγκρήτιων Καλλιστείων έχει η εταιρεία παραγωγής δημοσίων θεαμάτων “Cretanart Productions” του Γιώργου Γ. Ασαργιωτάκη, όπου με νέες ιδέες και έμπειρους συνεργάτες έχει συμβάλει στη μεγάλη αναβάθμιση του θεσμού, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο κορυφαίος διαγωνισμός ομορφιάς στη χώρα μας.

Η επίσημη ονομασία των Παγκρήτιων Καλλιστείων είναι Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς “Miss Κρήτη & Miss Κρήτη Γιάνγκ” και πραγματοποιείτε κάθε χρόνο σε συνεργασία με τα Πανελλήνια Καλλιστεία και τον Βασίλη Πρεβελάκη. Είναι μια τηλεοπτική παραγωγή με εντυπωσιακά σκηνικά και εφέ, στην οποία συμμετέχουν επώνυμοι παρουσιαστές, δημοφιλής καλλιτέχνες και λαμπερές προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και του lifestyle.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ανύπαντρες κοπέλες ηλικίας από 16 έως 26 ετών με κρητική καταγωγή. Υπό προϋποθέσεις, μπορούν να συμμετέχουν κοπέλες οι οποίες δεν κατάγονται από την Κρήτη αλλά είναι απαραίτητο να διαμένουν στην Κρήτη τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια και να έχουν ελληνική υπηκοότητα.

Πέραν από τη μεγάλη προβολή και την πολύτιμη εμπειρία που προσφέρει σήμερα ο διαγωνισμός, οι φιναλίστ που επιλέγονται κάθε χρόνο να συμμετάσχουν, ακολουθούν μια πολύμηνη προετοιμασία με σκοπό να αποκτήσουν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συμπεριφορά, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Τέσσερις τίτλους (Miss Κρήτη – Α΄ Αναπλ. Miss Κρήτη – Β΄ Αναπλ. Miss Κρήτη – Miss Κρήτη Γιάνγκ), πλούσια δώρα, συμμετοχή σε διεθνής διαγωνισμούς ομορφιάς και επαγγελματικά συμβόλαια συνεργασίας διεκδικούν κάθε χρόνο οι φιναλίστ του τελικού, με το πιο σημαντικό κέρδος όμως να είναι η εμπειρία που ζουν κατά τη διάρκεια της όλης αυτής διαδικασίας.

Σκοπός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς είναι η ανάδειξη της κρητικής γυναικείας ομορφιάς σε όλο τον κόσμο!

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *