Ο Πασχάλης Τερζής για πρώτη φορά στην Κρήτη, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο

Τα φώτα στο Παγκρήτιο Στάδιο θα ανάψουν για να υποδεχτούν μια από τις μεγαλύτερες μορφές του λαϊκού τραγουδιού, την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 9:30 το βράδυ, ο Πασχάλης Τερζής θα ενώσει τη φωνή του με όλο το κοινό της Κρήτης που θα βρεθεί εκεί για να τον απολαύσει.

Ο κόσμος της Κρήτης είναι έτοιμος να αγκαλιάσει τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή και να περάσει μαζί του μια νύχτα γεμάτη συγκινήσεις!

Ο Πασχάλης Τερζής μαζί με τους συνεργάτες του,  έχει προετοιμάσει ότι πιο σπουδαίο για την συγκεκριμένη συναυλία  με στόχο  το κοινό να περάσει όμορφα και να φύγει από τον χώρο της συναυλίας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάμεσα στ’ άλλα, τις  μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Πασχάλη Τερζή αλλά και άλλων μεγάλων συνθετών. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από  τραγούδια τα οποία αγαπήθηκαν, τραγούδια που μαζί τους έχουμε ερωτευτεί, τραγούδια που μαζί τους έχουμε νοιώσει μεγάλες συγκινήσεις,  τραγούδια σταθμό στην πορεία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή που άγγιξαν και συνεχίζουν να αγγίζουν κάθε ηλικία.

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του ότι συνήθως αποφεύγει να κάνει συναυλίες αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στο κάλεσμα της Κρήτης.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχίζεται μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας τόσο από τα σημεία προπώλησης όσο και από τα ταμεία του γηπέδου τα οποία θα μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό από τις 12.00 το μεσημέρι.

Χορηγοί: Chivas – S/M Χαλκιαδάκης – Thalasso Maris Hotels – Minoan Lines – I.P. Insurance Profile – Γραφικές Τέχνες Δετοράκης. Υποστηρικτές: Planet Media – Peppermill – Vox Security.

Χορηγοί επικοινωνίας: Κρήτη Tv – Νέα Κρήτη – 18 Τριάντα Magazine – Best Magazine – Day & Night Magazine – Ράδιο 9,84 – Ράδιο Μοίρες 97,1 – Star Fm 87,7 – Antenna Radio 97,1 – Ρυθμός Fm 97,4 – Studio Ρέθυμνο 9,80 – Άστρο Fm 96,4 – Team Fm 102 – Ήχος Fm  94,2 – Λατώ Fm 103,3 – Ράδιο Λασίθι 92,3 – Madness 95 – Planet Fm 90,6 – Style 100 – Melody 88 – Σητεία 95,5.

Σημεία προπώλησης
Ηράκλειο: Virgin Megastore – Metropolis – Δισκοπωλείο Αεράκης – Iraklion Bowling Center – Cafe Bar Forum – Ράδιο Μοίρες 97,1. Χανιά: Virgin Megastore – Δισκοπωλείο La Ci Do – Music Center. Ρέθυμνο: Δισκοπωλείο Music Inn. Ιεράπετρα: Δισκοπωλείο Progressive – Δισκοπωλείο Links . Αγ. Νικόλαος: Puerto Bar Cafe – Δισκοπωλείο Links. Σητεία: Μελωδία Διακαινισάκης

Τιμή εισιτηρίου 20€ – V.I.P. 35€                              

Για κρατήσεις θέσεων VIP επικοινωνήστε στο τηλ. 2810-301392

Διοργάνωση: Cretan Art Productions

Μοιραστείτε το!