Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Macao Bar στον Κόκκινο Πύργο

Έχοντας για ακόμη μια φορά στις «αποσκευές» του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts αλλά και στις καρδιές του κοινού, το «ταξίδι» ξεκινάει για τον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό με προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το ερμηνευτικό πάθος που χαρακτηρίζει τον Πέτρο Ιακωβίδη επί σκηνής σε συνδυασμό με την εμπειρία και το πλούσιο ρεπερτόριο του δικαίως τον τοποθετεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του. Άλλωστε ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να καταφέρνει να γίνεται ένα με το κοινό παρουσιάζοντας του ένα προσεγμένο πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και αυτό αποτελεί πεποίθηση του από την πρώτη στιγμή!

Φέτος λοιπόν να είστε έτοιμοι… η καλοκαιρινή περιοδεία του Πέτρου Ιακωβίδη θα ανατρέψει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε να το χάσετε!!!

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, θα εμφανιστεί μαζί με όλο του το επιτελείο στο Macao Bar στον Κόκκινο Πύργο, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα που θα ξεπερνάει τις 3,5 ώρες.

Είσοδος 15 ευρώ / Τιμή Φιάλης ανά 4 άτομα: Απλή 80 ευρώ, Special 90 ευρώ,  Premium 130 ευρώ
Ώρα έναρξης 23:00 / Τηλ. Κρατήσεων 6942 494413

Χορηγοί επικοινωνίας: Love Radio 102,8 – Πένα 92,5 – Up 92.9

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *