Ο Πάνος Κιάμος για πρώτη φορά στην Κρήτη

Για πρώτη φορά στην Κρήτη θα βρεθεί ο δημοφιλείς τραγουδιστής Πάνος Κιάμος μαζί με όλο του το επιτελείο για να ερμηνεύσει ζωντανά όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου στο Olympia Palace στο Ηράκλειο και μας υπόσχεται μία βραδιά γεμάτη κέφι και χορό μέχρι το πρωί.

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. 

Από τα πρώτα του χρόνια έζησε σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική. Το 1994, αμέσως μετά το Λύκειο και ενώ είχε ήδη περάσει στην Ιατρική Σχολή, αρχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Στην Ιατρική Σχολή δεν φοίτησε ποτέ. Μαθαίνει κιθάρα και θεωρία της μουσικής. 

Αρχίζει τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: Τόλης Βοσκόπουλος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ελένη Δήμου είναι μερικά μόνο από τα ονόματα με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Ο Πάνος Κιάμος ξεχωρίζει για την μοναδική χροιά της φωνής του, την καταπληκτική του ερμηνεία και εμφάνιση, καθώς και για το ήθος του! 

Το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του cd με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» από όπου ξεχωρίζουν αμέσως τα τραγούδια “Όλα για σένανε μιλάνε” (Χωρίς νερό) και “Τρελός για σένα”. Το 1999 κυκλοφορεί το δεύτερο cd του με τίτλο «Δεν είσαι μόνη» με το ομότιτλο τραγούδι να κερδίζει μια αξιόλογη θέση στις μουσικές προτιμήσεις κοινού και ραδιοφωνικών παραγωγών. Ακολουθεί το cd «Του έρωτα φεγγάρια» το 2000 και το τραγούδι “Γύρνα πίσω” διαγράφει την πορεία του στα μουσικά δρώμενα.

Το 2002 – χρονιά καθοριστική για τον καλλιτέχνη – τον βρίσκει στη Θεσσαλονίκη. Η Βόρεια Ελλάδα τραγουδά “Αληθινά” και “Αρκετά” από το cd «Της νύχτας όνειρο» και μιλά ήδη για ένα νέο αστέρι στον χώρο του τραγουδιού. Ακολουθεί το cd «Το γέλιο σου κλαίει» και το όνομα του καλλιτέχνη αρχίζει να γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα – τα μηνύματα για μια επιτυχημένη πορεία φτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας. 

Το 2004 κυκλοφορεί το διπλό cd «Πάνος Κιάμος LIVE» (ζωντανή ηχογράφηση στο “FIX”) και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, το “FIX” γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ. Ο τύπος γεμίζει με διθυραμβικά σχόλια για το νέο αυτό «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας.

Powered by: Cretan Art Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *