Ο Γιώργος Σαμπάνης για πρώτη φορά στην Ιεράπετρα

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νέας γενιάς Γιώργος Σαμπάνης έρχεται για πρώτη φορά στην Ιεράπετρα για μια μοναδική συναυλία, τη Δευτέρα 02 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας καλλιτέχνης με ψυχή και πάθος για τη δουλειά του. Με διπλή παρουσία, τόσο σαν συνθέτης όσο και σαν τραγουδιστής, έχει κατορθώσει σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα, ενώ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό την ελληνικής pop μουσικής.  

“Ώρα μηδέν”, “Μην ανησυχείς”, “Πριν πεις σ’αγαπώ”, “Μη μιλάς”, “Μόνο αν θες εμένα”, “Κανείς δεν ξέρει”, “Ότι και να είμαι”, “Ποιόν αγαπάς”, “Μπορείς και χειρότερα”, “Άργησες πολύ”, “Πίσω”, “Μόνο εσύ”, “Μυστήριο τρένο”, είναι μερικά από τα τραγούδια του τα οποία έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, ενώ πολλά τραγούδια σπουδαίων ελλήνων καλλιτεχνών φέρουν τη δική του υπογραφή, όπως του Αντώνη Ρέμου, του Νίκου Οικονομόπουλου, του Γιώργου Μαζωνάκη, του Πασχάλη Τερζή, του Γιάννη Πλούταρχου, του Πάνου Κιάμου, της Έλενας Παπαρίζου, της Πέγκυ Ζήνα κ.α.

Με όλες αυτές τις επιτυχίες στο ενεργητικό του, έρχεται λοιπόν για πρώτη φορά στη Ιεράπετρα, παρέα με όλο του το επιτελείο, για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά, σε ένα σχεδόν τρίωρο πρόγραμμα που θα τα έχει όλα!

Στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργούν μπαρ, επομένως δεν θα επιτραπεί η είσοδος ποτών, αναψυκτικών κλπ. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν κράτηση για προνομιακή θέση. 

Γιώργος Σαμπάνης Live / Δευτέρα 02 Ιουλίου – 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης 21:30 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13€ – στην Είσοδο 15€ – Παιδικό 9€ (6-14 ετών)
Για Reserve (stand/φιάλη): 2810 334506 (περιορισμένες θέσεις)
Σημεία προπώλησης: Progressive – Playbook – Public – Ticketservices.gr

Χορηγοί: Amstel, Coca Cola, Cristi Academy, Galaxy Hotel
Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Λασίθι 92,3, Madness 95, Radiolasithi.gr, Καλοκαίρι στο Νότο

Υπό την αιγίδα: Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ. ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας & Δήμος Ιεράπετρας

Διοργάνωση: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *