Οι Melisses live στην Ιεράπετρα “Είμαι Αλλού – Summer Tour 2019”

Οι ΜΕΛΙSSES, το Nο 1 μουσικό συγκρότημα της χώρας μας, πραγματοποιεί και αυτό το καλοκαίρι μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις στο Βox Athens, οι ΜΕΛΙSSES θα “πετάξουν” σε όλες τις μεγάλες πόλεις για να συναντήσουν τους φίλους τους και να διασκεδάσουν παρέα στο πιο ξέφρενο πάρτυ του καλοκαιριού.

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 01 Ιουλίου έρχονται για πρώτη φορά στην Ιεράπετρα, στον προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου, παρέα με τον Panic Radio 93,7.

Με συνοδοιπόρους τα τραγούδια τους και τις μεγάλες επιτυχίες τους, “Δεν έχω ιδέα”, το “Κρυφτό”,  το “Κύμα”, το “Είμαι Αλλού”, το “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”, το “Έλεγες”, το”Ένα”, αλλά και όλα τα γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια που έχουν πάντα στο πρόγραμμα τους, οι ΜΕΛΙSSES θα μας χαρίσουν μαγικές στιγμές.

Στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργούν μπαρ, επομένως δεν θα επιτραπεί η είσοδος ποτών, αναψυκτικών κλπ. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν κράτηση για προνομιακή θέση.

Info:
Melisses Live / Δευτέρα 01 Ιουλίου / 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης 21:30 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13€ – στην Είσοδο 15€
Για Reserve (stand/φιάλη): 6944 780510 (περιορισμένες θέσεις)

Σημεία προπώλησης: Ιεράπετρα: Progressive, Playbook – Σητεία: Κέντρο τύπου Αφοί Καρνιαδάκη – Αγ. Νικόλαος: Filema Café – Μακρύς Γιαλός: Deλόγω Café – Ticketservices.gr

Χορηγοί: Amstel, Coca Cola, Ostria Resort & Spa, Searocco, Cristi Academy
Χορηγοί επικοινωνίας: Ηχώ 99.8, Hxonews.gr, Fonien.gr, Sitiapress.gr

Υπό την αιγίδα: Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ. ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας & Δήμος Ιεράπετρας

Διοργάνωση: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!