Οι C:Real έρχονται στο Big Fish στο Ηράκλειο

Οι C:Real έρχονται στο Big Fish στην παραλιακή Ηρακλείου, την Κυριακή 31 Αυγούστου για ένα δυνατό live.

Οι C:Real έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 10 χρόνια ζωής, εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα εκείνη  στις 20 Ιουλίου 2006 στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλάι της Shakira, ενώ έχουν συνεργαστεί  στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας με τον  Β. Παπακωνσταντίνου, το Νότη Σφακιανάκη, και με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, από τους οποίους έχουν χαρακτηριστεί το καλύτερο «POP/ROCK» συγκρότημα της Ελλάδας.

Το 2007 βραβεύτηκαν με  ένα βραβείο «Αρίων» (το τέταρτο τα τρία τελευταία χρόνια), με το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς, τον Ιούνιο στην Λευκωσία, ενώ  μετά από λίγες μέρες ακολούθησαν  δύο βραβεία, στην απονομή που διοργάνωσε το μουσικό κανάλι MAD TV.

Τον Απρίλιο του 2008 θα κυκλοφόρησε το καινούργιο τους c.d. με τον τίτλο «ιν βάιν».

Το σχήμα αποτελείται από έξι μουσικούς, εκ των οποίων η αρχηγός και τραγουδίστρια Ειρήνη Δούκα ξεχωρίζει με την  άριστη ερμηνεία και άφθονη γοητεία της. Στις  ζωντανές τους εμφανίσεις περιλαμβάνουν τις επιτυχίες τους  (Επικίνδυνα σε θέλω, Κάθε μου σκέψη, Θα περιμένω, Αν δε σε ξαναδώ, Μην ανησυχείς, Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ, Έτσι μ’ αρέσει να ζω, Μείνε δίπλα μου, With or without you, Ξέχασε το)  και διαχρονικά τραγούδια   της  pop, rock, dance και disco μουσικής.

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!