Ξεχώρισαν οι καλύτεροι στον 16ο Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στο Island Club στο Ηράκλειο, ο Τελικός του 16ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού.

Και οι 18 διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν ερμήνευσαν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας τραγούδια της επιλογής τους μπροστά στο κοινό και την κρητική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν καταξιωμένα άτομα του χώρου.

Το 1ο Βραβείο κατέκτησε ο Μιχάλης Αυγουστινάκης από τη Σητεία ερμηνεύοντας το “Δημοσθένους λέξεις”, το 2ο Βραβείο η Στέλλα Παυλάκη από το Ρέθυμνο με το τραγούδι “Της ταβέρνας το ρολόι ”, το 3ο Βραβείο ο Γρηγόρης Γρηγοριάν από το Ηράκλειο με το τραγούδι “Έμεινα εδω”, ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι παρέλαβαν τιμητικούς επαίνους για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Τη βραδιά παρουσίασε η Μαριλή Σωτηράκη ενώ καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Μάνος Μακρόπουλος ο οποίος διασκέδασε το κοινό με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: Τεντοευρωπαϊκή Αλεβιζάκης, Shape up and feel great (personal training), Πυρεξέλιξη, Bonza boutique.
Στον τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστήριξαν: Music Club 105,8, Kiss 9,61, Alpha News 106,2, Max 100,2, Άστρο 96,4, Sfera 98,7, Ερωτόκριτος 87,9, Ράδιο Λασίθι 92,3, Melody 88, Style 100, εφημερίδα Ανατολή, Flashnews.gr, Entercity.gr, Creteout.gr, Aera.gr.

Παραγωγή: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *