Ξεχώρισαν οι καλύτεροι στον 14ο Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό

Με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “ΑΝΟΔΟΣ” στο Ηράκλειο, ο Τελικός του 14ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού.

Στον διαγωνισμό είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή πολλοί νέοι και νέες απ’όλη την Κρήτη και μέσω των γνωστών διαδικασιών ξεχώρισαν οι δεκαέξι με τα απαραίτητα προσόντα, οι οποίοι και διαγωνίστηκαν στον τελικό, όπου επιτροπή από καταξιωμένα άτομα του μουσικού χώρου επέλεξαν τους τρεις καλύτερους, οι οποίοι εκτός από τα βραβεία, εξασφαλίζουν και ένα διετές συμβόλαιο με την εταιρία διοργάνωσης του διαγωνισμού “Cretan Art Productions”, η οποία θα φροντίσει για την επαγγελματική τους πλέον καριέρα.

Γενικά η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε σε επιτυχία κάθε προηγούμενο διαγωνισμό, τόσο για την άρτια οργάνωση της, όσο και για την ποιότητα των διαγωνιζομένων.

Guest star της βραδιάς ήταν Ο Γιώργος Μάης, ο οποίος είναι ένας από τους πολλούς νέους τραγουδιστές που έχει αναδείξει ο Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός, αφού το 1998 είχε κατακτήσει το πρώτο βραβείο και σήμερα πραγματοποιεί μια αξιόλογη επαγγελματική καριέρα με πλούσια δισκογραφική δουλειά.

Στον φετινό διαγωνισμό αναδείχτηκαν: 1ο Βραβείο ο Γιάννης Ανάπας με το τραγούδι “Ευαίσθητος ληστής”, 2ο Βραβείο η Άντζελα Νότη με το τραγούδι “Without you” και 3ο Βραβείο ο Κώστας Περάκης με το τραγούδι “Ανάθεμα σε”.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΚΡΗΤΗ TV που στηρίζει με το κύρος της τον διαγωνισμό, μετέφερε την εικόνα και την ατμόσφαιρα της βραδιάς σε κάθε γωνιά της Κρήτης και όχι μόνο.

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *