Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για τον 42ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς

Με τη διαδικασία υποβολής συμμετοχών ξεκινάει για άλλη μια χρονιά ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς, ο οποίος δίνει και φέτος την ευκαιρία σε νέες κοπέλες να ζήσουν την εμπειρία και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του θεάματος.

Για 42 συναπτά έτη, τα Παγκρήτια Καλλιστεία εξυμνούν την Κρητική γυναικεία ομορφιά και αναδεικνύουν κορίτσια ικανά να κατακτήσουν ακόμα μεγαλύτερους τίτλους. Άλλωστε, πολλά είναι τα κορίτσια που ξεκίνησαν από το θεσμό των Κρητικών Καλλιστείων και στη συνέχεια κέρδισαν τίτλους τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πέραν από τη μεγάλη προβολή που προσφέρει ο διαγωνισμός, οι φιναλίστ που συμμετέχουν ακολουθούν μια πολύμηνη προετοιμασία ώστε να αποκτήσουν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συνείδηση, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Έτσι λοιπόν, ο μεγαλύτερος περιφερειακός θεσμός ομορφιάς προσκαλεί κοπέλες από 16 έως 26 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στον 42ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και να διεκδικήσουν τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2022! 

Η προετοιμασία των φιναλίστ θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου με μαθήματα κινησιοτεχνίας από την Cristi Academy και ο μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Η τηλεόραση Creta θα αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση και προβολή του διαγωνισμού.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο 2810-334506.

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/
Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

Παραγωγή: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!