Μιχάλης Χατζηγιάνης – Crete Tour 2015

Ο Μιχάλης  Χατζηγιάννης, πιστός στο ραντεβού με τους φίλους του ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για να τους συναντήσει κι αυτό το καλοκαίρι.

Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα με περιοδείες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια αλλά και την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία όπου πραγματοποίησε συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης, ο Μιχάλης θα πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις αφιερωμένες στους φίλους του στην Κρήτη.

Στο θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 10/08, στις Fraoules στο Ρέθυμνο στις 11/08 και στο Villa Club στα Χανιά στις 12/08.

Μια ενδιαφέρουσα συνύπαρξη επί σκηνής θα έχει ο Μιχάλης με την εξαιρετική μουσικό της κρητικής λύρας, συνθέτρια και ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη με την οποία συναντήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο στη Γερμανία και ενθουσίασαν το κοινό μπλέκοντας ιδανικά τους παραδοσιακούς ήχους με το σύγχρονο τραγούδι.  Εκτός από τα τραγούδια που θα μοιραστούν μαζί η Γεωργία Νταγάκη θα παρουσιάσει ζωντανά και 2 τραγούδια από τον πετυχημένο νέο της  δίσκο στο εξωτερικό ‘’Phobie’’.

Μαζί του και αυτό το καλοκαίρι θα είναι η νεαρή Ελληνοκαναδέζα Μελίνα Μάμμας που τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε πέρυσι με το τραγούδι “Love Love Love”, το οποίο ερμηνεύει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές  της εποχής μας, με ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ξαναθυμίσει  παλιές και αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν Φεύγω, Πιο Πολύ, Καλοκαίρι μου, Πάρτι, Εκδρομή, Για Σένα κ.α.) μέχρι και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει», («Μέσα σου βρίσκομαι», «Κάτι Δυνατό» κ.α.) και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», («Δεύτερη Ζωή» κ.α.).

Την ανανεωμένη ορχήστρα του συμπληρώνουν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

Το πρώτο μας ραντεβού το δίνουμε στο Τεχνόπολις στις 10 Αυγούστου για μια περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία και υπέροχα τραγούδια!

Ώρα έναρξης 21:30
Τιμή Προπώλησης 10€ / Τιμή στην Είσοδο 12€ / Φοιτητικό/Ανέργων 10€
Σημεία προπώλησης: Βιβλ. Ελευθερουδάκης, Τεχνόπολις, Χάλαβρο open bar

Επιμέλεια Διοργάνωσης: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *