Μάγεψε το κοινό της Κρήτης η Άννα

Μάγεψε κυριολεκτικά το κοινό στη συναυλία που έδωσε η Ελληνίδα star Άννα Βίσση στο Ηράκλειο πριν από λίγες μέρες.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο νησί οι θαυμαστές της την αποθέωναν όπου και αν βρισκόταν, ζητώντας της αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Προσιτή και γεμάτη ενέργεια, δεν είπε σε κανέναν όχι, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο φιλική είναι.   

Η Άννα βρέθηκε στην Κρήτη μετά από 10 χρόνια και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό σε μια μοναδική Παγκρήτια συναυλία την οποία διοργάνωσε η γνωστή εταιρεία τηλεοπτικών και καλλιτεχνικών παραγωγών Cretan Art Productions του κ. Γιώργου Ασαργιωτάκη σε συνεργασία με τον σύλλογο «Hλιαχτίδα» και τον τοπικό επιχειρηματία κ. Γιάννη Κεντριανό.

Τη συναυλία άνοιξε ο d.j. Valentino στις εννέα και τέταρτο ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται στη σκηνή ο Νίκος Βουρλιώτης με τους Goin Through.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Άννα ανεβαίνει στο stage και το κοινό κρατώντας συνθηματικά πανό και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της την αποθεώνει, ενώ η ίδια τους ανταποδίδει την αγάπη της μένοντας στη σκηνή μέχρι την μια και τέταρτο ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της.

Κάποια στιγμή μάλιστα, είπε από το μικρόφωνο στους συνεργάτες της ότι με τέτοιο κοινό, πρέπει να κάνουν μαγαζί στην Κρήτη και να εμφανίζεται εκεί.

Η ίδια δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη συναυλία που έκανε στη φετινή της περιοδεία, τόσο για την προσέλευση του κόσμου όσο και για την διοργάνωση.   

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *