Η Γιώτα Νέγκα επιστρέφει στο Ηράκλειο

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής.

«Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των  απλών  ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

Είστε όλοι λοιπόν καλεσμένοι σε μια καλοκαιρινή γιορτή, για να τραγουδήσουμε μαζί με τη Γιώτα τα τραγούδια της Ευτυχίας, όπως χιλιάδες στόματα, μέσα στις δεκαετίες έχουν σιγομουρμουρίσει. Σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Στο πιάνο ο Χρήστος Θεοδώρου, στα έγχορδα (μπουζούκι, λαούτο ) ο Νίκος Κατσίκης, στις κιθάρες ο Κώστας Νικολόπουλος, ηχοληψία ο Βασίλης Μιχαηλίδης – Ηλίας Καρούμπαλης, φώτα ο Φίλιππος Τρέπας, οργάνωση παραγωγής Μenta Art Events

Info: Γιώτα Νέγκα / Τρίτη 06 Ιουλίου / Κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 15€ – στην Είσοδο 18€ (θέσεις περιορισμένες)
Προπώληση Εισιτηρίων: Ελευθερουδάκης -Ταμεία Κηποθεάτρου – Public – Ticketservises.gr 

Χορηγοί: Di Babbo Climatecnica – Element – Cristi Academy – Kastro Hotel – Kastella Restaurant, Χορηγοί επικοινωνίας: Πένα 92,5 – Πατρίς – Mikrofwno

Διοργάνωση: Cretanart Productions (2810334506)

*Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα, νόμιμα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.  

Μοιραστείτε το!