Η Έυα Κοσμαδάκη το 1ο Βραβείο στον Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό

Οι φίλοι του Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού κατέκλισαν για μια ακόμα χρονιά την αίθουσα του κέντρου «Οι Κουρήτες» που για το σκοπό αυτό είχε μετατραπεί σε φεστιβαλικό χώρο.

Η Cretan Art Productions που έχει την ευθύνη της οργάνωσης του διαγωνισμού προσπάθησε και πέτυχε να δώσει στην εκδήλωση όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να δημιουργηθεί η φεστιβαλική ατμόσφαιρα.

Αρχικά στο διαγωνισμό είχε δηλώσει συμμετοχή ένας μεγάλος αριθμός από νέους και νέες από κάθε σημείο της Κρήτης.

Στον τελικό έλαβαν μέρος αυτοί που ξεχώρισαν σε δύο προκριματικούς που είχαν προηγηθεί.

Πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν πολλές οι αξιόλογες φωνές αλλά τελικά το πρώτο βραβείο κέρδισε η δεκαοκτάχρονη Κοσμαδάκη Εύα από το Ηράκλειο, η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να την βοηθήσουν για μια αξιόλογη καριέρα στο μουσικό χώρο.

Το δεύτερο βραβείο κέρδισε ο Μαρκαντωνάκης Μάνος από τα Χανιά και το τρίτο βραβείο η δεκαπεντάχρονη Βρυθιά Μιχαέλα από το Ηράκλειο.

Τη βραδιά παρουσίασε η Γωγώ Μαστροκώστα ενώ στην επιτροπή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γερολυμάτος και η Ορθούλα Παπαδάκου.

Όπως κάθε χρόνο, η Κρήτη TV που με το κύρος της προβάλλει και στηρίζει τον θεσμό κάλυψε τηλεοπτικά την βραδιά στέλνοντας εικόνα σε κάθε σημείο της Κρήτης και όχι μόνο.      

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *