Η Έλενα Παπαρίζου για πρώτη φορά στην Κρήτη σε μια Παγκρήτια συναυλία, μαζί της ο Νίνο

Η Έλενα Παπαρίζου έρχεται για πρώτη φορά στην Κρήτη σε μια Παγκρήτια συναυλία, το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μετά τη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου έγινε περιζήτητη και αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Στα 50 χρόνια της διοργάνωσης και στα τριάντα χρόνια που συμμετέχει η Ελλάδα, η Έλενα γράφει ιστορία με το «My number one» κατακτώντας την κορυφή.

Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει όλη η Κρήτη είναι τεράστιο. Χωρίς να φαίνεται υπερβολικό η προσπάθεια που έγινε τόσο από τους συνεργάτες της Έλενας όσο και από την εταιρεία παραγωγής για την πραγματοποίηση της συναυλίας είναι πολύ μεγάλη και ο λόγος είναι το φορτωμένο πρόγραμμα που είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει στο εξωτερικό. Οι προδιαγραφές δε της τεχνικής υποστήριξης της συναυλίας είναι πολύ υψηλές.

Όλη αυτή η προετοιμασία και οι πολλές ώρες δουλειάς θα φέρουν σίγουρα ένα μοναδικό αποτέλεσμα και οι χιλιάδες θαυμαστές που θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για την συναυλία θα παρακολουθήσουν σίγουρα ένα φαντασμαγορικό show.

Στο πλευρό της Έλενας θα είναι ο Νίνο αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος για άλλη μια φορά θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει η συναυλία της Κρήτης με σκοπό να καταλήξει στο πιο δυνατό party.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία παραγωγή με εξαιρετικό σχεδιασμό φωτισμού, εικόνας και ήχου….ένα υπερθέαμα για όλη την Κρήτη!

Τιμή εισιτηρίου 20€ – V.I.P. 35€

Σημεία προπώλησης
Ηράκλειο: Virgin Megastores – Δισκοπωλείο Αεράκης – Iraklion Bowling Center – 18 Τριάντα Magazine. Χανιά: Virgin Megastores – Δισκοπωλείο La Ci Do – Music Center. Ρέθυμνο: Δισκοπωλείο Music Inn – Studio Ρέθυμνο 9,80. Ιεράπετρα: Δισκοπωλείο Progressive – Δισκοπωλείο Links. Αγ. Νικόλαος: Puerto Bar Café – Δισκοπωλείο Links. Σητεία: Δισκοπωλείο Νότες – Μελωδία Διακαινισάκης + στα Γρηγόρης Μικρογεύματα σε όλη την Κρητη & στα εκδοτήρια του Δήμου

Χορηγοί: Chivas – S/M Χαλκιαδάκης – Thalasso Maris Hotels – Γραφικές Τέχνες Δετοράκης – Minoan Lines – Planet Media.

Χορηγοί επικοινωνίας: Κρήτη Tv – Νέα Κρήτη – 18 Τριάντα Magazine – Best Magazine – Day & Night Magazine – Ράδιο 9,84 – Star Fm 87,7 – Antenna Radio 97,1 – Ρυθμός Fm 97,4 – Studio Ρέθυμνο 9,80 – Άστρο Fm 96,4 – Team Fm 102 – Λατώ Fm 103,3 – Ράδιο Λασίθι 92,3 – Madness 95 – Planet Fm 90,6 – Style 100 – Melody 88 – Σητεία 95,5.

Διοργάνωση: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!