Εντυπωσίασαν ο Αντώνης Ρέμος και οι Ονιράμα στην Κρήτη, on stage και ο Νίκος Αλιάγας

Δύο μοναδικές για τα ελληνικά καλλιτεχνικά δεδομένα συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε Χανιά και Ηράκλειο από τον Αντώνη Ρέμο και τους Ονιράμα.

Όσοι παρακολούθησαν τις δύο κορυφαίες αυτές εκδηλώσεις παραδέχονται ότι δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τις μεγάλες συναυλίες του εξωτερικού που συχνά πραγματοποιούν μεγάλοι σταρ του πενταγράμμου.

Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η εταιρεία παραγωγής διέθεσαν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην διεθνή αγορά προηγμένης τεχνολογίας.

Ήχος, φωτισμός, ειδικά εφέ, λειτούργησαν άψογα δίνοντας στην συναυλία μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, παρασύροντας το κοινό σε έντονες εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού.

Μία ακόμα έκπληξη ήταν το συγκρότημα Ονιράμα που τόσο με την σόλο εμφάνιση του όσο και με τα πλαισιώματα του Ρέμου απέδειξαν ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα ανερχόμενα νεανικά συγκροτήματα, ενώ on stage βρέθηκε και καλός φίλους του Αντώνη, Νίκος Αλιάγας όπου τραγούδησαν μαζί.

Την οργάνωση της παραγωγής για όλη την Κρήτη, είχε η εταιρεία του Γιώργου Ασαργιωτάκη Cretan Art Production που τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει μόνο επιτυχίες στον χώρο του θεάματος και δικαίως το κοινό της Κρήτης την εμπιστεύεται και την ακολουθεί σε κάθε νέα της προσπάθεια.

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *