Παραμονή Χριστουγέννων με Δημήτρη Μπάση & Μελίνα Ασλανίδου στις Αναδρομές Live

“Ναι θα πει” και το ταξίδι με ένα “σπασμένο καράβι” θα ξεκινήσει, για να μας ταξιδέψει ακόμη μία φορά εκεί που “οι ψίθυροι καρδιάς”, σε “ένα λεπτό”, θα πραγματοποιήσουν κάθε “ευχή” και η ξεχωριστή Μελίνα Ασλανίδου θα βρεθεί ξανά επί σκηνής με τον αγαπημένο Δημήτρη Μπάση!

Δύο φωνές μαγικές και αισθαντικές και δύο άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει για τις συνεργασίες και τις επιλογές τους. Η ιδιαίτερη χροιά του Δημήτρη Μπάση συναντάει τη βελούδινη φωνής της Μελίνας Ασλανίδου και μαζί υπόσχονται να μάς χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές. 

Η παραμονή των Χριστουγέννων θα πάρει χρώμα από τις μοναδικές φωνές τους και η βραδιά θα ντυθεί με τραγούδια από το χθες και το σήμερα. Από το “Τι σου ‘κανα και πίνεις” και τα “Χαμοπούλια”, μέχρι το “Νερό και χώμα”.

Δύο μοναδικοί καλλιτέχνες που χρόνια τώρα μιλούν μέσα από τη μουσική τους, μέσα από τους στίχους, μέσα από το ήθος και τη δουλειά τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται  στο Ηράκλειο και τις “Αναδρομές Live”. 

Μαζί τους, μία εξαιρετική ορχήστρα και δυο νέα παιδιά, ο Βαγγέλης Δούβαλης και η Δήμητρα Σταθοπούλου σε ένα λαϊκό πρόγραμμα με κέφι και εορταστική διάθεση, πλαισιωμένο από τραγούδια αγαπημένα που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει και με σκοπό, η φετινή παραμονή Χριστουγέννων, να μείνει αξέχαστη. 

Τηλ. Κρατήσεων: 2810 234 074

Χορηγoί: Stefinet.gr, Chivas
Χορηγοί επικοινωνίας: Music Club 105.8, Alpha News 106.2, Kiss 9.61, Creta24.gr
Τηλεοπτικός Χορηγός: Τηλεόραση Creta

Powered by: Cretanart Productions

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *