Απόψε το βράδυ ο 29ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς

Στην αίθουσα του κέντρου «Οι Κουρήτες» πραγματοποιείται απόψε ο μεγάλος τελικός του 29ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Κρήτη 2007.

Όπως κάθε χρόνο, αρχικά υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός συμμετοχών κοριτσιών από όλη την Κρήτη όπου στη συνέχεια σε διάφορους προκριματικούς που πραγματοποιήθηκαν στις μεγάλες πόλεις του νησιού διακρίθηκαν οι δεκαέξι φιναλίστ που θα διαγωνιστούν απόψε για τον επίζηλο τίτλο.

Η Cretan Art Productions που έχει την ευθύνη της οργάνωσης της παραγωγής συνεργάστηκε με νέους ανθρώπους που διαθέτουν μεράκι, φαντασία και επαγγελματική κατάρτιση προκειμένου να παρουσιάσουν ένα μοναδικό για τα περιφερειακά δεδομένα αισθητικό αποτέλεσμα.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Νόνη Δούνια, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης θα τραγουδήσει δικές του και άλλες επιτυχίες.

Σε συνδυασμό με πολλούς ακόμα επώνυμους από τον καλλιτεχνικό χώρο αναμένεται μια μαγική βραδιά, η οποία θα πλαισιωθεί από εντυπωσιακά σκηνικά, εφφέ και χορευτικά shows που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό για τα τοπικά δεδομένα θέαμα.

Η αποψινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Πρεβελάκη, εμψυχωτή των Πανελληνίων Καλλιστείων και πολύτιμο συνεργάτη για τα 29 χρόνια του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.

Ωστόσο, πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο κ. Βασίλης Πρεβελάκης, ο οποίος συνεχίζει το έργο του πατέρα του.

Την όλη εκδήλωση θα καλύψει τηλεοπτικά  η Κρήτη Tv, την οποία θα μεταδώσει την Τρίτη 20/03 στέλνοντας την εικόνα και την ατμόσφαιρα της βραδιάς σε κάθε σημείο της Κρήτης και όχι μόνο.

Πληροφορίες και προσκλήσεις για το κοινό δίνονται στα τηλέφωνα 2810-301392 και 2810-823973.     

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *