Απόψε το βράδυ η ανάδειξη των νέων ταλέντων στον 11ο Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό

Απόψε το βράδυ 08/10 πραγματοποιείται ο τελικός του 11ου Παγκρήτιου Φωνητικού Διαγωνισμού στην αίθουσα του Olympia Palace στο Ηράκλειο.

Στον τελικό θα λάβουν μέρος 19 νέοι και νέες απ’ όλη την Κρήτη οι οποίοι ξεχώρισαν στους δύο προκριματικούς που προηγήθηκαν. Αρχικά στον διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 70 υποψήφιοι.

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στον τελικό είναι: Αρχάβλης Νικόλαος, Βουμβουλάκης Βασίλης, Διαμαντάκης Κώστας, Ζούπας Γιάννης, Καπαρουνάκης Γιώργος, Κονδύλης Αθανάσιος, Κουτσιούμπας Κώστας, Λεβάκης Κωνσταντίνος, Μαλλιωτάκης Γιάννης, Ντάβαρη Κυριακή, Πρασατζάκης Μάριος, Ρούγκας Γιώργος, Σισκάκης Παναγιώτης, Συντιχάκη Μαρία-Ηλιάννα, Σφυρή Μαρία, Τυμπακιανάκη Ειρήνη, Φαρσαράκης Μανόλης, Χριστόφας Γιώργος, Ψωμαδάκη Ανθή   

Το κοινό θα έχει απόψε την ευκαιρία να απολαύσει φωνές με ξεχωριστή ποιότητα και τεχνική, από ερασιτέχνες τραγουδιστές, που αξιοποιώντας την αγάπη και το χόμπι τους για το τραγούδι στοχεύουν σε μια αξιόλογη επαγγελματική καριέρα.

Όπως είναι γνωστό πολλοί από τους νέους που διακρίθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς εργάζονται σήμερα με επιτυχία σε διάφορους χώρους ψυχαγωγίας.

Στο πρόγραμμα της αποψινής βραδιάς θα εμφανισθεί προσκεκλημένος της Cretan Art Productions ο γνωστός από την διάκριση του στο Fame Story του Ant1 Νίκος Μίχας με το οκταμελές συγκρότημά του ενώ την παρουσίαση θα κάνει η Miss Κρήτη 2001 και Miss Υδρόγειος 2003 Λίλα Καρακιτσάκη.

Η εκδήλωση που ξεκινά στις 23:00 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Κρήτη TV.

      

Μοιραστείτε το!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *