Giota Nega en directo en Archanes

Μετά από 60 sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο με το προσωπικό της project “Φύλλο Ανδρικό”, η Γιώτα Νέγκα έχει ξεκινήσει τα καλοκαιρινά της μελωδικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα με επόμενο σταθμό τις Αρχάνες.

Γνωστή για την αυθεντικότητά της, το λαϊκό πυρήνα του ρεπερτορίου της και με παρακαταθήκη τις μεγάλες της επιτυχίες «Tο δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», η Γιώτα Νέγκα μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της εποχής μας, φτιάχνει ένα πρόγραμμα που τα περιλαμβάνει όλα: τα αγαπημένα της κομμάτια, τις ρίζες της, τις επιτυχίες της αλλά και τα νέα της τραγούδια «Οξυγόνο» και «Βρες μου έναν άλλον» προπομπούς του δίσκου που ετοιμάζει με τον Νίκο Μωραΐτη και τον Νίκο Μερτζάνο.

H Γιώτα Νέγκα μας υπόσχεται μια εκρηκτική, δυνατή & συναισθηματική βραδιά όπως είναι και η ίδια. Κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού, θα μοιραστεί μαζί μας την αλήθεια της και θα τραγουδήσει για όσα την συγκινούν & μας συγκινούν, οδηγώντας μας στα μουσικά της μονοπάτια.

Συντελεστές: Νίκος Κατσίκης Μπουζούκι/Λαούτο, Βασίλης Κετεντζόγλου Κιθάρα, Dasho Kourti Ακορντεόν, Κώστας Μυλωνάς Drums, Αλέξανδρος Τράμπας Μπάσο, Βασίλης Μιχαηλίδης Ηχοληψία, Σάκης Καρασαρίνης, Stage Ηχοληψία 

Información:
Γιώτα Νέγκα Live – Παρασκευή 02 Αυγούστου – Αρχάνες (Αύλειος Χώρος Παλαιού Δημοτικού Σχολείου)
Hora de apertura 21:30 - Apertura de puertas a las 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10€ – στην Είσοδο 12€ / Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό
Σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Δισκοπωλείο Αεράκης, S/M Ντουράκης (Άνω Αρχάνες) / Μέγας Χορηγός: S/M Ντουράκης Ελευθέριος, Υγειονομική κάλυψη: Εθελοντική Ομάδα “Φίλιος ΖΕΥΣ”

Χορηγοί Επικοινωνίας: Music Club 105.8, ALPHA NEWS 106.2, Kiss Fm 96.1, Τυπογραφείο Ιωσήφ Ουάσεφ

Διοργάνωση: Αθλητικός Όμιλος Αρχανών ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010 – Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Υποστήριξη: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων

Οργάνωση Παραγωγής: Stray Music

Desarrollado por: Cretanart Productions  

Compártalo.

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *