Гламур, зрелище и красота на 35-м Панкретанском конкурсе красоты

Στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε ο 35ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς.

Η 21 ετών Μαρίζα Μαθιουλομανωλάκη από τη Μεσσαρά κατέκτησε τον τίτλο της Miss Κρήτη 2014, Α’ Αναπληρωματική αναδείχθηκε η Μαίρη Θεοδοσίου από το Ρέθυμνο, Β’ Αναπληρωματική η Έλντα Λάσκα από το Ηράκλειο, ενώ η 17χρονη Άντζελα Ρούσι κατέκτησε τον τίτλο της Miss Κρήτη Γιανγκ 2014 στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς όπου παρουσιάστρια ήταν η Μαριλή Σωτηράκη.

Πολλά και πλούσια δώρα κέρδισαν οι νικήτριες, κάποιες από τις οποίες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνής διαγωνισμούς, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία τους για συμμετοχή στα Star Ελλάς-Miss Ελλάς-Miss Γιανγκ 2015.

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν με νυφικά από τον οίκο Λαμπράκης, με βραδινές τουαλέτες από το κατάστημα Mara, με μαγιό από το κατάστημα Διάφανο, με υποδήματα από το κατάστημα Bata, ενώ φορούσαν και κοσμήματα από τα καταστήματα Παπαδάκης. Τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια της Ειρήνη Τρυφίδη, το μακιγιάζ και την περιποίηση άκρων ανέλαβε το B&B Beauty Center, ενώ την περιποίηση σώματος και αισθητικής φρόντισε το κέντρο αισθητικής Lumina.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιολογία των φιναλίστ επιμελήθηκε η Cristi Academy ενώ χρυσοί χορηγοί ήταν οι εταιρείες QuickGel και Hair Lab Professional. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Escape Gym & Spa, το κατάστημα οπτικών Όραση, το Men Exclusive, τα καταστήματα Natural Hair, τα S/M Χαλκιαδάκης, η Amstel Radler, το κατάστημα Σκυβαλάκης, το εστιατόριο Θαλασσινός Κόσμος, το Macao café bar restaurant, η σχολή χορού Dance Fusion, το Round travel.gr, η Art Fireworks, το Arenaria Wedding, τα καταστήματα Ink Center, το πρατήριο υγρών καυσίμων Μαυράκης Γιάννης και οι εταιρείες Οικοπροκάτ, B2B, Arvanitakis Group luxury cars και Πυρεξέλιξη.

Στον τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστήριξαν: Music club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Ράδιο 9.84, Max 100.2, Studio Ρέθυμνο 9.80, Άστρο 96,4, Ήχος 94.2, Madness 95, Style 100, Melody 88, Sfera 98.7, Ερωτόκριτος 87.9, Flashnews.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Κρητική Επιθεώρηση και Νέα Κρήτη.

Την ευθύνη για την οργάνωση της παραγωγής είχε όπως κάθε χρόνο η Cretanart Productions, ενώ την τηλεοπτική κάλυψη και μετάδοση του διαγωνισμού ανέλαβε η ΚΡΗΤΗ TV.

Поделитесь!

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *