Летняя встреча с Яннисом Коцирасом, Ралией Кристиду и Мироном Стратисом на стадионе Панкретио

O Γιάννης Κότσιρας ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με ανοιχτόκαρδη διάθεση στήνοντας ένα ανανεωμένο συναυλιακό πρόγραμμα το οποίο ξεχωρίζει για το ρυθμό του και την παρείστικη ατμόσφαιρα.

Έχοντας στις αποσκευές του τη γνωστή συνέπεια που τον διακρίνει, το εξαιρετικό ερμηνευτικό ταλέντο, τις πρόσφατες επιτυχίες από το ήδη χρυσό άλμπουμ «Και πάλι παιδί» καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία υπόσχεται δυνατές καλοκαιρινές βραδιές.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι, συνοδοιπόροι του Γιάννη Κότσιρα δυο από τους αντιπροσωπευτικότερους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, η Ραλλία Χρηστίδου και ο Μύρωνας Στρατής.

Η Ραλλία με τη φωνή της έχει κατακλύσει τα ραδιόφωνα με δύο αγαπημένα τραγούδια το «Θα ‘μαι αυτό που ποτέ μας δεν φθάνουμε» και το «Πάνε μέρες». Χωρίς αμφιβολία η Ραλλία Χρηστίδου με το ταλέντο της, το ρεπερτόριό της και τις συνεργασίες της έχει αναδειχθεί ως η σημαντικότερη τραγουδίστρια της νέας γενιάς. 

Ο Μύρωνας Στρατής πρωτοσυστήθηκε στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης. Ο σύγχρονος ήχος καθώς και η ραδιοφωνική επιτυχία «Πάνω απ’ όλα» από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά τον αναδεικνύουν  σε  έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδοποιό.

Ο Γιάννης Κότσιρας με τη Ραλλία και τον Μύρωνα φλερτάροντας  με την ενθουσιώδη διάθεση μιας παρέας φίλων, ξεδιπλώνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια που δεν μπορείς να αποφύγεις να τα σιγοτραγουδήσεις.

Μαζί τους κορυφαίοι μουσικοί συμπληρώνουν την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για αυτό το καλοκαίρι: στο μπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου, στο μπουζούκι ο Ανδρέας Καραντίνης, στα κρουστά ο Νίκος Νταρίλας, στο βιολί η Μιγκέν Σελμάνι, στην ακουστική κιθάρα ο Γεράσιμος Σιούρας, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Συντρίδης, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου. Στην ενορχήστρωση και στα πλήκτρα ο Κώστας Συντρίδης, τον φωτιστικό σχεδιασμό υπογράφει ο Γιώργος Τέλλος, ενώ υπεύθυνοι για την επιμέλεια του ήχου είναι ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας.

Τα κέρδη από τη συναυλία θα διατεθούν από τους Συνδέσμους Φίλων ΟΦΗ για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για την αναδιοργάνωση της ομάδας μας.

Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis και Αεράκης, στο Marlboro Prime στο Talos Plaza, στους συνδέσμους του ΟΦΗ, στο Τυμπάκι στο Ράδιο Melody, στον Αγ. Νικόλαο στο δισκοπωλείο Top Ten και στην Ιεράπετρα στο δισκοπωλείο Progressive ενώ από το μεσημέρι εισιτήρια θα προπωλούνται και στα εκδοτήρια του Παγκρητίου σταδίου.

Χορηγοί: Athens Airways, Minoan Lines, s/m Χαλκιαδάκης, Astoria Capsis Hotel, Marin Dream Hotel, Προβολή διαφημιστική, AK vibe.

Υποστηρικτές: Κρήτη Tv, Tv Creta, Πατρίς, Νέα Κρήτη, Ράδιο Κρήτη, Κνωσός Fm, Ράδιο 9,84, Υδρόγειος 106,9, Λάμψη Fm, Music Club, Studio 19, Ράδιο Melody, Ράδιο Λασίθι, Madness 95, Style 100, Athletic Radio, Entercity.gr.

Γενική είσοδος: 15€

Διοργάνωση: Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΟΦΗ

Εκτέλεση παραγωγής: Cretanart Productions

Поделитесь!

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *