Der Europameister von 2004 kommt nach Heraklion, um ein Spiel gegen Inter

Αντιμέτωπη για καλό σκοπό θα έρθει η Εθνική Ελλάδος του 2004 με τους κορυφαίους παίκτες της Ίντερ σε έναν φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, την Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 20:30, στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Η εντεκάδα που κατέκτησε το Euro της Πορτογαλίας και έκανε την Ελλάδα βασίλισσα της Ευρώπης, θα αναμετρηθεί με ζωντανούς μύθους της ιταλικής ομάδας όπως οι Ζανέτι, Τόλντο, Μπεργκόμι, Μπαρέζι, Ματεράτσι, Σάμουελ, Κίβου, Φρεί, Καρμπόνε, Κολονέζε και Ντάκουρ.

Από το πλευρό της Εθνικής δεν θα μπορούσε να λείπει ο προπονητής που την οδήγησε στην κορυφή, ο Ότο Ρεχάγκελ όπου μαζί με το συνεργάτη του Γιάννη Τοπαλίδη θα βρίσκεται στο πάγκο της ελληνικής αποστολής.

Τη διοργάνωση του αγώνα έχουν αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία ελληνικών πετρελαίων ΕΚΟ, τις προωθητικές ενέργειες της οποίας έχει αναλάβει για τον συγκεκριμένο αγώνα η Cretanart Productions.

Η παρουσία και η συνεισφορά όλων μας είναι πολύτιμη!

Teilen Sie es!

Eine Antwort hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert